ANA NIKOLIĆ PUKLA 20.000 € DA BI OTIŠLA SA ĆERKOM IZ SRBIJE! Evo gde sad spavaju i čime se časte!
Foto: Printscreeen YT

opa

ANA NIKOLIĆ PUKLA 20.000 € DA BI OTIŠLA SA ĆERKOM IZ SRBIJE! Evo gde sad spavaju i čime se časte!

Stars -

Ana Nikolić je na odmor sa ćerkom Tarom potrošila čak 20.000 evra! Kako se navodi, pevačica trenutno uživa u Tajlandu, a pre toga se sa mezimicom baškarila u Dubaiju. Na obe destinacije otputovale su jer pevačica nije mogla da se odluči samo za jednu.

U Srbiju se vraća ovih dana i spremna je za objavljivanje svog povratničkog albuma.

"Ana je još prošle godine isplanirala da će čim snimi novi album sa Tarom otići na neku daleku destinaciju. Pošto nije mogla da se odluči gde će, otišla je na čak dve egzotične destinacije - najpre su bile u Dubaiju, a zatim produžile u Tajland. Za hotele, hranu i prevoz Ana je iskeširala čak 20.000 evra", otkrio je izvor pa dodao: "Spavale su u najskupljim hotelima. Ana je boravak u Dubaiju iskoristila za jedan veći šoping, gde je počastila i sebe i Taru brojnim krpicama. Sebe je ponovila odličnim komadima, koji joj sada sjajno stoje jer je dosta smršala. Čim se vrati sa odmora, objavljuje novi album i posvetiće se njegovoj promociji. Planira da počne is nastupima, tako da joj je ovaj odmor preko potreban da na puni baterije i pripremi se za sve što je očekuje."

Nikolićeva kaže da obožava Tajland i da posebno uživa u tamošnjoj kuhinji.

"Više ne mogu da zamislim da jednom godišnje ne posetim tu divnu zemlju. Toliko sam se navikla boravak tamo da kad sletim na Puket, imam utisak kao da sti- žem među prijatelje. Dani koje provodim su prepuni uživanja, a osim fenomenalne klime koja mi neizmerno prija, obožavam i njihovu začinjenu hranu, sveže i veoma slatko voće, kao i kokosovo mleko. Fantastičnom ugođaju doprinosi i predivno more, kao i plaže od najfinijeg peska, na kojima provodim po ceo dan", rekla je pevačica i pohvalila masaže u ovoj egzotičnoj zemlji: "Svakog dana odlazim na čuvene tajlandske masaže, koje su melem za telo i izuzetno blagotvorne za smanjivanje kilaže. Za razliku od drugih destinacija, boravak na Tajlandu uvek mi donosi neki poseban ritam, pa se nakon tog putovanja uvek vratim sa nekoliko kilograma manje."

Inače, Ana je postala pravi zavisnik od teretane, pa tako trenira i na odmoru. Nedavno je figuru dovela do savršenstva, pa joj je sada bitno da održava tu liniju. Zato svakog dana provodi više od sat vremena u teretani, a često ide i na plivanje.

Kurir.rs/Hit/Foto: Youtube screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track