NE MOGU DA JE VIDIM! ZABRANA JE NA SNAZI! Ruška Jakšić u strahu zbog ćerke u Italiji, ali je uputila JAKU poruku
Foto: Dragan Kadić

Ne mogu da se vide

NE MOGU DA JE VIDIM! ZABRANA JE NA SNAZI! Ruška Jakšić u strahu zbog ćerke u Italiji, ali je uputila JAKU poruku

Stars -

Voditeljki Ruški Jakić najteže pada što je razdvojena od svoje ćerke.

- Ja sam ovde, a ona je u Italiji, granice su kao što znate zatvorene. Ne mogu da je vidim, zabrana je na snazi. Ona je kao i ja, nada se i veruje u najbolje, ali tamo je strašno. Ja ovde isto tako, trudim se da živim normalno - kaže Ruška i dodaje da još nije prešla na režim kućne izolacije.

foto: Printscreen/

- Danas sam ustala, otvorila vrata i zahvalila se na još jednom lepom, sunčanom danu. Nakon toga sam se okupala i oprala kosu, našminkala se i život se nastavlja - rekla je Ruška i otkrila nam kako ona planira da živi u narednim danima.

- Živi se danas za danas, ne razmišljam o sutra, nemam čak ni hrane za sutra, kupujem koliko mi je potrebno. Besmisleno je stvarati zalihe, sve to vodi u psihologiju straha. Strah od nas pravi onakve ljude kakvi ne treba da budemo - rekla je Ruška.

- Preporučila bih svima da zadrže pozitivan stav, da se raduju životu i da veruju da ih čeka nešto najbolje. Takođe su tu uobičajene mere kojih se moramo pridržavati, a koje dolaze kao saveti stručnih lica, perite ruke, vodite računa o higijeni - zaključila je Ruška.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track