DARKO LAZIĆ DUGUJE 500.000 €, A PRAVI GALA PROSLAVU OD 30.000 €: Želim svom sinu da proslavim rođendan kako dolikuje!
Foto: Profimedia, Ana Paunković

ne štedi

DARKO LAZIĆ DUGUJE 500.000 €, A PRAVI GALA PROSLAVU OD 30.000 €: Želim svom sinu da proslavim rođendan kako dolikuje!

Stars -

Darko Lazić će 30.000 evra za krštenje i prvi rođendan sina Alekseja, iako je već u dugovima do guše. Folker se zadužio pola miliona evra, ali ga to ne sprečava da priredi veliku žurku za naslednika kog je dobio sa verenicom Marinom Gajić.

Lazić kaže da njegovom sinu ništa ne sme da fali u životu, bez obzira na to što je porodica u teškoj finansiskoj situaciji.

foto: Printscreen/Premijera

"Istina je da dugujem 500.000 evra i radim na tome da ih vratim. Veći deo zarade mi ode na vraćanje tih dugova. Ipak, kada je reč o Marini i Alekseju, njima ništa ne sme da nedostaje. Dugo već planiramo veliko slavlje za Aleksejev Rožendan i krštenje i samo smo čekali da se kockice poklope", priča Darko.

Lazić je rezervisao veliku salu u jednom luksuznom hotelu u Pećincima, rodnom selu svoje drage. Tamo će okupiti 500 gostiju, a među njima naći će se mnogo poznatih ličnosti.

"To je za Darka važan dan i želi da sve bude savršeno. Zato je izabrao najskuplju hranu iz jelovnika za 500 gostiju i to će ga koštati 16.500 evra. Još 3000 evra izdvojio je za smeštaj gostiju koji budu došli izdaleka, a žele da popiju i opuste se, pa da imaju gde da prespavaju", priča izvor.

foto: Damir Dervišagić

Lazićeva verenica Marina insistirala je na bogatoj dekoraciji i vatrometu.

"Darko je slab na Marinu, pa je rešio da udovolji svakom njenom zahtevu. Sve će biti prepuno prirodnog cveća, slatkim đakonijama. Priprema se i spektakularni vatromet. Kada se sabere sve što želi pući će minimum 30,000 evra", priča izvor.

Kurir.rs / Informer / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track