ČOLAK UZVRAĆA UDARAC KRUNIĆKI: Optužila ga je za pretnje, a on je otkrio šta je njen CILJ! Njegov potez je mnoge ŠOKIRAO
Foto: Damir Dervišagić

haos

ČOLAK UZVRAĆA UDARAC KRUNIĆKI: Optužila ga je za pretnje, a on je otkrio šta je njen CILJ! Njegov potez je mnoge ŠOKIRAO

Stars -

Sinoć je u studiju "Zadruge" tokom izbacivanja bilo prilično napeto, za šta su zaslužni bili nekadašnji partneri Ivana Krunić i Bane Čolak.

Očekivano, došlo je do žustre rasprave koja je trajala koliko i emisija, a Ivana je iskoristila priliku da svog bivšeg dragog optuži da je sa lažnog Instagram profila pretio njenom bivšem dečku.

Bane se pravdao kako to nije učinio, a uprkos tome što je pretio da će Ivana svoje tvrdnje morati da dokaže na sudu, od podizanja tužbe protiv nje je odustao.

"Neću učiniti ništa oko optužbi. Znam da nemam veze s tim,a njen cilj je samopromocija i želja da skrene pažnju na sebe, da joj se ime čita u štampi... I sve preko mojih leđa... Nezrelo se ponaša, ali to je ipak samo njen problem. Ne može da se pomiri s činjenicom da je kod mene završena priča, očekivala je da ću da je zovem, smaram i ostalo, a mene ona ne zanima više" poručio je Bane posle svega što se sinoć izdešavalo u studiju u Šimanovcima.

Kurir,.rs / Pink.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track