IZVUKAO JE IZ KOLA I UDARAO PESNICAMA: Matora dobila batine jer je pretila bivšem dečku svoje bivše devojke!
Foto: Printscreen

PIČVAJZ

IZVUKAO JE IZ KOLA I UDARAO PESNICAMA: Matora dobila batine jer je pretila bivšem dečku svoje bivše devojke!

Stars -

Bivša učesnica "Zadruge" Jovana Tomić Matora doživela je veliku neprijatnost nakon što je na nju ispred jednog beogradskog restorana fizički nasrnuo bivši dečko Sanje Stanković, inače njene doskorašnje devojke. Prema rečima očevidaca, u ovom slučaju Ivane Šopić, Matorine drugarice, njih dvoje su se najpre verbalno sukobili dok su bili u restoranu. Susret je bio slučajan, ali očigledno da su među njima postojale razmirice i da je bilo pitanje momenta kada će doći do fizičkog obračuna.

Prema nepotvrđenim informacijama, Tomićeva je bivšem dečku Stankovićeve pre incidenta slala preteće poruke preko poznanika, a sve zbog toga što nije mogla da podnese činjenicu da ju je Sanja ostavila zbog njega.

foto: Printscreen Pink

- Ma, nabo Matoru Sanjin bivši dečko u glavu... Sedeli smo, on je sačekao da ona uđe u taksi, izvukao je iz auta i nabo! Oni su se pokoškali, posle su sedeli, brecali se jedno na drugo, ozbiljan je haos bio. Bili su u restoranu, ljudi su ih smirivali. Ona je krenula kući, on je pojurio, izvukao je iz taksija i nabo u glavu... Strašno! - ispričala je šokirana Šopićeva posle tuče.

foto: Printscreen

Matora nije bila raspoložena da kaže kako i zbog čega je dobila batine. - Okej sam... Ništa ne bih sad da komentarišem, nervozna sam, tako da... Sad nisam trenutno u elementu, ne mogu da pričam. Desilo se šta se desilo, ne mogu sad da pričam - uzrujano je rekla Tomićeva za Pink.rs.

foto: ATA Images

Njena bivša devojka Sanja rekla je da neće da se meša u taj incident, ali da joj je žao što je došlo do fizičkog obračuna. - Nisam u stanju da se javljam i odgovaram na pitanja. U šoku sam i veoma mi je žao zbog incidenta koji se desio. Za nasilje u bilo kom obliku nemam opravdanja. Molim vas da ne očekujete od mene da odgovaram za tuđe reči i postupke. Ja sa tim dečkom nisam u kontaktu. Posle incidenta otišla sam sa svojim najboljim drugom do Jovane da vidim kako je... Popričale smo i najbitnije da je dobro, ali ni o kakvim detaljima incidenta stvarno ne mogu da pričam - napisala je Stankovićeva na svom Instagram profilu.

Kurir.rs / Ivan Ercegovčević / foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja