BILO JE TEŠKO

JOVANA ZASLUŽUJE DA IMA DECU: Maca na Kurir televiziji progovorio o GUBITKU TROJKI sa ženom! Ne dao Bog NIKOME!

Stars -

Dragan Marinković Maca istakao je da mu je porodica smisao svega, ali i ono što mnogi nisu znali o njegovom životu.

Maca i njegova sadašnja žena Jovana izgubili su trojke, a kako sada kaže u "Sceniranju" na Kurir televiziji, Jovana se odlično slaže sa njegovim sinovima.

"Jovana se divno slaže sa njima. Jovana zaslužuje da ima decu, nažalost, imali smo tu tešku situaciju, tako da će dati Bog da se nas dvoje ostvarimo kao roditelji. Ja bih dece 20, neće niko biti gladan. Moja životna želja najveća je da imamo 11 dece, fudbalski tim, da živimo u hacijendi. Nas 13 za stolom... BIla joj je prva trudnoća, bilo je jako loše. Tako je, kako je, mnogi parovi prolaze kroz to, ko zna čime nas truju", rekao je Marinković, kom je žena više od 20 godina mlađa.

foto: Printscreen

"Osvojio sam ženu sa dva organa, mozak i jezik. Šarm, duh, ne daš da se neke stvari podrazumevaju, baviš se sa nekim do koga vam je stalo. Ja nisam onaj koji donosi doručak u krevet, pa sutra ona u Urgentnom centru. Svi imaju uspone i padove, ali opstajemo", kazao je Maca, i dodao da voli što mu žena dobro izgleda:

"Ja sam je sve nagovorio za tetovaže, volim kada moju ženu gledaju, da pola kafane onaniše i misli na nju."

"Porodica je smisao svega. Putovanje, bebe, to je najlepše. Imam jedan brak iza sebe. Jednom sam se oženio, imam sa dve žene decu. Imam Lava i Fjodora Simeona. Jesam strog, nema kod mene "li-la". Ja kad vidim svoju decu kako pišu mene je stid. Retko ko se bavi time. Ceo život neko predaje istoriju, geografiju, koga boli briga kada je bila neka bitka?! Imaš Gulg i ukucaš. Nešto ispričaj, neko opšte obrazovanje, navuci ga da čita. Ma, mrš! Toliko nepotrebnih stvari koje nas ne interesuju i ne trebaju nam", istakao je Maca, kom deca imaju 10 i 16 godina.

Maca je priznao i u kakvom je odnosu sa ženama sa kojima ima decu.

"U civilizovanim smo odnosima, nema veze što nismo zajedno, što imamo plod naše ljubavi. Zadesilo se, ja sam roditelj. I da su nastali u pijanoj noći, to je moje dete", kazao je Maca.

Pratite Kurir televiziju na poziciji 8 i na https://www.kurir.rs/tv

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Kurir Televizija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track