PEVAĆU U INAT SVIMA KOJI OD MENE PRAVE MONSTRUMA! Aca Lukas žestoko opleo po kolegama, imao brutalnu poruku za SVE!
Foto: Nemanja Nikolić

IZNEOO MIŠLJENJE

PEVAĆU U INAT SVIMA KOJI OD MENE PRAVE MONSTRUMA! Aca Lukas žestoko opleo po kolegama, imao brutalnu poruku za SVE!

Stars -

Folker Aca Lukas, najavio je veliki koncert i time izazvao lavinu negativnih komentara, kako pojedinih kolega, tako i hejtera njegovog lika i dela. Zbog činjenice da se najavljuje drugi talas koronavirusa, a da ni prvi ne jenjava, mnogi su bili šokirani njegovom odlukom da pravi koncert.

Aca Lukas u svom stilu i bez dlake na jeziku odgovara na prozivke i šalje jasnu poruku svojim kolegama

foto: Damir Dervišagić

"U doba pandemije ću da napravim koncert, a onaj kome to smeta, može da sedi kod kuće i da plače od muke. Da sam lopov, krao bih, da sam zidar, zidao bih kuće, ovako kao pevač mogu samo da pevam i da pravim koncerte. Od toga samo budale mogu da prave pompu" kaže Aca i ističe da bi našao način da održi koncert i kada bi mu to zabranili.

"Ukoliko mi dozvole da pevam pred 50 ljudi, pevaću kao da ih je 55 hiljada. Ma jednom čoveku ću pevati, ali ću pevati u inat svima onima koji od mene prave monstruma i dižu frku oko moje odluke da napravim koncert" priča folker koji je posebno besan na narod koji ga osuđuje.

foto: Nemanja Nikolić

"Pandemija treba da počisti sve te idiote, pa da konačno ostanu samo normalni. Bar da znamo na čemu smo u ovoj zemlji u kojoj je sve više nenormalnih ljudi. Ne mogu ja jedan da promenim sve te budale koje vole da im bude loše i ne samo to, već da bude loše i drugom" priča Lukas u svom stilu, pa se osvrće i na kolege.

"Glavni problem estrade jeste taj što niko od tih loših pevača neće da se pozabavi svojom karijerom i time što nije zanimljiv ni u svom selu nego mu je super da prozove čika Lukasa" navodi Vuksanović i oštro poručuje da većina pevača ne može da napuni ni omanji klub.

foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs / Alo /M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track