Najnovije vesti

RAZGOVARALI SMO SA LJUPKINIM KOMŠIJAMA IZ KOSTOLCA: Skandal je namešten zbog reklame!
Foto: screenshot Kurir TV

PATROLA

RAZGOVARALI SMO SA LJUPKINIM KOMŠIJAMA IZ KOSTOLCA: Skandal je namešten zbog reklame!

Stars

Ekipa Kurira posetila je Kostolac, rodni grad Ljupke Stević koja je poslednjih dana goruća tema u javnosti zbog skandala koji je napravila kada je saznala da je njen dečko Dragiša Simić vara.

U razgovoru sa meštanima vrlo brzo smo saznali gde se nalazi porodična kuća poznate pevacice. Njen dom je blizu napuštenog hotela, na samom obodu grada. U jednom skromnom sokaku, pored samog pružnog prelaza u dvorištu kuće zatekli smo Ljupkinu majku. Ona nije bila raspoložena za razgovor o njenoj ćerki.

foto: Printscreen/Glamur

- Nemam komentar. Za razliku od nje prve komšije su bile rade za razgovor i otkrili su nam zanimljive infomracije o pevačici i njenoj porodici.

foto: screenshot Kurir TV

- Ljupku i njene roditelje dugo poznajem, preko 50 godina mi smo prve komšije. Dolazi Ljupka često, nekad je navraćala skoro svaki vikend, na dan ili dva. Sad je nisam nisam video zadnjih mesec dana otprilike - rekao nam je pevačicin prvi komšija, ne želeći da se fotografiše. Pitali smo ga i da li je znao da je Stevićeva spremna da napravi nesvakidašnji skandal kad je neko povredi, poput nedavnog kada je svom dečku razbila dva auta.

foto: Printscreen/Instagram

- Nikad mi to ne bi palo na pamet, baš je bila dobra devojka. Sigurno je tamo upoznala nekog mangupa. Ona nam se uvek javi kad dođe ovde, lepo je vaspitana, ne glumi zvezdu, to sve dolazi iz kuće. A sad šta radi dole po Beogradu, mi to ne znamo. Njena stvar. Ali ova informacija da je razbila kola ljubavniku baš nas je iznenadila, nismo to očekivali od nje. Kad je dolazila ovde u Kostolac uvek sam je viđao samo, nikad nije dovodila momke - dodao je Ljupkin komšija.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Potom je naša ekipa otišla do centra grada. Nekoliko osoba koje smo sreli nisu hteli da pričaju o Stevićevoj, kao ni zaposleni u osnovnoj školi koju je Ljupka pohađala. Jedino je Milica S, prijateljica pevačicine majke, s nama podelila neke zanimljive detalje.

foto: screenshot Kurir TV

- Čula sam šta se desilo, niko to od nje nije očekivao jer je ona jako fina i vaspitana devojka, s obzirom da joj poznajem majku. Dolaze kod mene na roštilj. Ma to je čista nameštaljka, ona je jako fino stvorenje i majka joj je jako dobra, tako da je nemoguće da je ona takva. Ljupka nije uopšte tako bezobrazna, baš je prava ljupka. E sad, mediji su mediji, ljudi svašta rade zbog publiciteta - tvrdi Milica i kaže da je pre nekoliko dana videla pevačicu. - Pre par dana je bila ovde u Kostolcu, jedan moj prijatelj je postavio sliku na Instagramu baš sa njom, odavde - objašnjava nam naša sagovornica.

foto: Kurir

Kurir.rs/ A. Panić - M. Kostić/ Foto: screenshot Kurir TV 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...