FOLKERKA ZAVRŠILA JOŠ JEDAN PROCES: Ceca dobila jednu pevačicu na sudu!
Foto: Damir Dervišagić

otkrivamo

FOLKERKA ZAVRŠILA JOŠ JEDAN PROCES: Ceca dobila jednu pevačicu na sudu!

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović ponovo je dobila na sudu jednu pevačicu s kojom je godinama na ratnoj nozi. Viši sud u Beogradu u sredu je oslobodio folk zvezdu optužbe koju je njena koleginica podnela prošle godine nakon žestokog sukoba u sudnici u jednom od procesa, pošto ih ima više.

foto: Mondo/Stefan Stojanović

Tokom tog parničnog postupka, tokom ispitivanja sudije, na pitanje predsedavajuće zbog čega bi pevačica iznosila tvrdnje u novinama da je Ceca naručila ubistvo Zorana Davidovića Ćande, jedna od najvećih zvezdi na Balkanu je rekla da misli da to može da izjavi narcisoidna i psihički poremećena osoba, što je i ušlo u zapisnik.

foto: Printscreen/Instagram

Ove reči uvredile su suprotnu stranu, koja je podnela tužbu, ali je spor izgubila. I pored toga, ta pevačica ima pravo da uloži žalbu na ovu presudu, pa ostaje da vidimo da li će postupak biti vraćen na početak. Pokušali smo da stupimo u kontakt s Ražnatovićevom, ali ona nije odgovarala na naše poruke i pozive. Podsetimo, folk diva se pojavljuje na svakom ročištu s koleginicom, koja ne dolazi, zbog čega neki procesi i dalje traju.

LJ. S. / foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja