KIJA KUPILA STAN OD 120.000 €, A ONI S FAKULTETOM OTPLAĆUJU 10 GODINA KREDIT! Napali Kockarevu, a ona im zapušila usta
Foto: Printscreen/Instagram

nije htela da prećuti

KIJA KUPILA STAN OD 120.000 €, A ONI S FAKULTETOM OTPLAĆUJU 10 GODINA KREDIT! Napali Kockarevu, a ona im zapušila usta

Stars -

Kija Kockar je od pobede u Zadruzi 1 stekla veliku popularnost širom regiona, ali se često suočava i s napadima i kritikama.

- Naslov u novinama: "Kija Kockar kupila stan od 120.000 evra, za audi iskeširala 20.000." I sad fakultetski obrazovani par koji otplaćuje kredit već 10 godina treba da smisli kako da objasni detetu da mora da pošteno uči školu i stekne diplomu - glasio je tvit na koji je Kija žestoko odgovorila.

"Ja imam faks, državni, bila na budžetu kroz celo školovanje. Upisala sam ga kao prva na listi sa prijemnog. Pre toga sam završila gimnaziju, kao odličan đak, a osnovnu kao nosilac diplome "Vuk Karadžić". Radim od svoje 14. godine (pranje stakla na pumpi, u šanku, kačila garderobu), ozbiljnije poslove od fakulteta. Upisala sam specijalizaciju, to još nisam završila, ima samo jedna godina. Ušla sam u rijaliti zbog ličnih razloga, nakon toga iskoristila da obezbedim sebi još bolji život. Pored ovog navedenog na slici, kupila sam još jedan stan. Ne kupujem ništa markirano, niti imam sponzora. A za svog muža sam se udala iz čiste ljubavi jer nije imao ni čarape, ni obrazovanje, a ni ambiciju. Proputovala sam ceo svet jer sam preko pet godina bila stjuardesa. Dete sam konobarice, samohrane majke. Jedinica sam. Svako dobro. Pozdrav - glasio je Kijin komentar.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track