PRIZNAO SVE

VRANJEŠU ŽENA OPROSTILA ESTRADNE AFERE! OTKRIO U SCENIRANJU: Ona se nije BLATILA kao ta gospođa! Podnela je MUŠKI KURIR TELEVIZIJA

Stars -

Suprugu Danijelu Ognjen Vranješ je prevario sa dve pevačice, a ona je fudbaleru sve oprostila.

Sada je Vranješ prvi put progovorio o tome u "Sceniranju" na Kurir televiziji.

foto: Printscreen/Kurir televizija

"Ne bih o tome (kako devojka može da ga osvoji) jer sam se pomirio sa svojom suprugom.

"Ne želim da komentarišem druge", objasnio je fudbaler, a na konstataciju da se opametio, kratko je dodao da je pametan odavno.

foto: Kurir

"Mi smo se razveli, ali smo živeli zajedno zbog ćerkice, tako da smo se pomirili i ponovo smo zajedno. Ja se njoj divim kako je izdržala sve dostojanstveno, muški. Nije se spuštala, blatila kao ta gospođa. Ponosan sam na nju. Danijela je divna kao majka. Upoznao sam je kada je šetala maltezera i kada sam video kako o njemu brine, znao sam da će, kada bude imala dete, biti odlična majka. Dok nisam dobio ćerku, govorio sam da želim sina. Ali kada sam osetio tu ljubav otac-ćerka, iskreno, voleo bih da imam još jednu ćerku", priznao je fudbaler.

"Moja žena bila je očajna, ovo je jedina mrlja zbog koje se u životu kajem. Brak je samo na papiru, mi smo dugo zajedno, 14 godina, mladi smo krenuli. Ona nije zbog novca sa mnom, nego kada je najteže tu je. Nije klasična žena fudbalera, niti sam ja klasičan fudbaler... Ja iz dosade napravim problem, dođe mi nešto u glavi, ja tako upropastim sve što je dosad bilo dobro", zaključio je fudbaler.

OVDE MOŽETE DA PRATITE UŽIVO KURIR TV

foto: Printscreen/Kurir televizija

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja