TI NIKAD NISI SAMA I NE BOJ SE, JA SAM TU Božo Vrećo s majkom pozirao u HALJINI i ispratio je JAKOM porukom u bolnicu na operaciju
Foto: Printscreen/Instagram

velika podršaka

TI NIKAD NISI SAMA I NE BOJ SE, JA SAM TU Božo Vrećo s majkom pozirao u HALJINI i ispratio je JAKOM porukom u bolnicu na operaciju

Stars -

Bosanski pevač Božo Vrećo (37) početkom meseca na društvenim je mrežama saopštio je loše vesti da njegova mamA Mili ima rak.

- Sada se borimo, zajedno i neustrašivo kao i do sada sa svime i znam da ćemo da pobedimo tog 'zlikovca'. Naša ljubav će ga oterati što dalje, život takav kakav je donosi i teške i radosne trenutke. Dok je ljubavi, biće i života - napisao je Vrećo.

Sada je otkrio kako će njegova mama verovatno u četvrtak na operaciju. Pozirali su zajedno u haljinama, a Božo je uz fotografiju napisao emotivan tekst.

- Idemo u bolnicu u sredu, operacija će biti verovatno u četvrtak, ali danas, hteli smo još jednom da prišapnemo jedno drugom da možemo sve i da smo dovoljno jaki. Lepo smo se doterali i obećali jedno drugom hrabrost da nas vodi - napisao je pa dodao:

- Rekao sam joj: "Ti nikad nisi sama i ne boj se, ja sam tu i volim te najjače, znaš'.

kurir.rs

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track