hoće vili sa bazenom

MRZI DA PEGLA, NE ZNA DA KUVA, ALI SVE ŠLJAŠTI OD LUKSUZA U STANU! Ana Korać je sve sama uredila, ali jedno NEMA i to joj baš fali

Stars -

Starleta Ana Korać i njen dečko David Dragojević uživaju u vezi, ali i u stanu koji je njihova oaza mira, gde su se trudili da ga urede tako da se oseća porodična toplina.

Ana je spavalica je, pa jutarnju kafu često zna da preskoči, a svoj dnevni boravak uredila u skladu sa predstojećim novogodišnjim praznicima.

- Odmaram se, uživam, kupujem stvari. Ja generalno volim da budem kod kuće, uživam sa Davidom i sa mojim najlepšim psom na svetu - rekla je Ana.

Prema njenim rečima, ona je bila zadużena za enterijer stana i o svakom detalju je sama vodila računa.

Ana Korać, David Dragojević
foto: ATA Images

- Obožavam da uređujem stan i baš vodim računa o tome. Volim da se osećam kao da živim u bajci, pogotovu kada su novogodišnji praznici, sve da sija. Tako sam naučena odmalena. Moja mama obožava te stvari, tako da sam prenela to u svoj dom - istakla je Ana.

I dok je pričala o tome kako uživa u ljubavi sa Davidom, te da retko sada izlazi iz stana zbog pandemije korona virusa, otkrila je da li je ovladala kulinarskim sposobnostima i šta najviše voli da sprema.

Ana Korać
foto: Printskrin

- Pa sada... Znam da spremam neke jednostavnije stvari, ali iskreno ne volim da kuvam. David uživa u tome tako da to prepuštam njemu! David mi stalno priređuje iznenađenja - kaže Ana.

Pošto nam je rekla da se u kuhinji baš dobro ne snalazi, Ana je otkrila još jednu tajnu kada je reč o poslovima po stanu.

Ana Korać
foto: Printskrin

- Najviše mrzim da peglam, to je jako dosadno - kaže kroz osmeh Ana. I kako sve ide po planu kod Davida i nje što se tiče veze, nametnulo se pitanje da li bi voleli uskoro da dobiju dete, s obzirom na to da su mnogi parovi tokom pandemije postali bogatiji za još jednog člana porodice.

Ana Korać
foto: Printskrin

- Trenutno ne razmišljamo o tome. Imamo neke planove što se tiče posla, pa kada sve sredimo, doći će i to na red - rekla je Ana i otkriva oko čega se David i ona najčešće svađaju.

- Svađamo se jedino što ja mnogo trošim novac na gluposti koje mi uopšte ne trebaju, ali šta da radim takva sam oduvek - smeje se Ana, koja nam otkriva da ni sama nekada ne zna gde joj odu pare.

- Volela bih vilu sa bazenom, a to ću i imati - zaključuje uz osmeh Ana.

Ana Korać
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/blic

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja