MAJKA JE JAKO LOŠE OTKAKO JE TATA UMRO: Darko Lazić progovorio situaciji u porodici posle smrti oca, evo šta im sada DAJE SNAGU!
Foto: Printscreen/Premijera

nije mu lako

MAJKA JE JAKO LOŠE OTKAKO JE TATA UMRO: Darko Lazić progovorio situaciji u porodici posle smrti oca, evo šta im sada DAJE SNAGU!

Stars -

Otac pevača Darka Lazića, Milan Lazić nedavno je preminuo usled komplikacija tokom operacije želuca.

Folker veoma teško podnosi gubitak oca, a sada je otkrio da se i njegova majka Branka ne miri sa tim.

- Brinem se za majku, ona je jako loše otkako je tata umro. I baki je teško, nikako se ne miri sa tim da nema više njenog sina. U porodici nam je trenutno jedina radost moj sin Aleksej, on nam daje snagu. On nas sve diže kada padnemo psihički. Zbog njega smo okitili kuću i pripremili lepe novogodišnje poklone - rekao je Darko.

Milan Lazić, Darko Lazić
foto: Ana Paunković

Lazićeva verenica, Marina Gagić sve vreme je uz njega, kao i njihov sin Aleksej, a pevač je sada otkrio da će se uskoro i zvanično venčati.

- Marina je već moja žena iako se ne preziva Lazić zvanično. Ali to ćemo rešiti kada prođe pandemija korona virusa. Sada nam je najbitnije da smo živi i zdravi - zaključio je on.

Darko Lazić, Marina Gagić
foto: Instagram screenshot

Darko je takođe istakao da ga je u pravo otac, koji je bio harmonikaš, uveo u muzičke vode. Međutim, on je priznao da mu otac nikada nije davao harmniku, već je insistirao da peva.

“Inače sam voleo da sviram harmoniku, ali on mi nikad nije dao. “Ti ćeš da pevaš”, tako mi je rekao. I tako sam počeo”, priznao je Lazić u emisiji "Đir sa Memom".

Darko Lazić
foto: Printscreen/Instagram

RIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track