MOJ LJUBAVNI ŽIVOT JE TUGA, TEŠKO MI JE! Pevačica OČAJNA jer je sama: Svake godine uradi OVO da bi imala sreće sa momcima!
Foto: Printscreen/Premijera

nema sreće u ljubavi

MOJ LJUBAVNI ŽIVOT JE TUGA, TEŠKO MI JE! Pevačica OČAJNA jer je sama: Svake godine uradi OVO da bi imala sreće sa momcima!

Stars -

Pevačica Sara Reljić otkrila je da je trenutno emotivno slobodna, ali se požalila da i nema toliko sreće u ljubavi.

- Evo verujte mi nemam nikoga, tugica, znam, ali istina je. I meni je nekada teško da poverujem da sam singl (smeh). Nema ko da me greje u ovim hladnim noćima - priznala je ona.

Sara Reljić
foto: Printscreen/Instagram

Sara je dodala da i u novogodišnjoj noći nosi crveni veš jer veruje da će na taj način u sledećoj godini naći momka.

- Inače, poštovala sam sva ta pravila oko novogodišnje noći i seksi donjeg veša. Svake Nove godine ja nosim crveni veš kako bih bila srećna u ljubavi. Eto prošle godina sam imala dečka, ali očito i ova tradicija nije “upalila” pošto smo raskinuli - poverila se Reljićeva u emisiji "DeToxic".

Pošto je Marko Janjušević Janjuš ispričao sve o ljubavnim aferama, u koje je uvrstio i Saru , pevačica se tada oglasila na Instagramu.

- Hoće li se rijaliti paćenik otkačiti od mene?! Liče, možeš samo da sanjaš da sam imala emocije prema tebi tako jednom sa užasnim licem, telom, smislom za humor... - napisala je Sara i postavila anketu.

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track