IZGUBILA SAM MNOGO PRIJATELJA, TUŽNA SAM! Zlata Petrović očajna zbog godine iza nas, a evo zašto joj je JEDNA STVAR najbitnija!
Foto: Dragana Udovičić

emotivna

IZGUBILA SAM MNOGO PRIJATELJA, TUŽNA SAM! Zlata Petrović očajna zbog godine iza nas, a evo zašto joj je JEDNA STVAR najbitnija!

Stars -

Pevačica Zlata Petrović istakal je da joj 2020. godina nije ostala u lepom sećanju, kao i većini, s obzirom na situaciju sa korona virusom.

- Ova godina je odvratna. Mislim da ne postoji nijedan čovek na ovom svetu da neće isto ili slično reći. Zdrava mi je porodica, zdravi smo svi i živi, hvala Bogu... Ali ovo stanje, izgubili smo mnogo ljudi, mnogo poznanika, mnogo prijatelja, sve vam je jasno, jedva čekam da prođe - rekla je Zlata i dodala:

Zlata Petrović
foto: Printscreen/Magazin In

- Ja sam nastupe smanjila i pre toga, nešto me ne nedostaju, ali ovo stanje je bezveze, tužna sam... Ne zbog nastupa, nego zbog ljudi koji su otišli - rekla je pevačica.

Na kraju, Zlata je otkrila kakve želje za 2021. godinu ima za sebe, ali i za sve ljude ovog sveta, te da je ovo svima nama dokaz da je zdravlje najbitnije.

- Samo da prođe ova godina, pa ćemo lako. Razmišljamo da će nam 2021. biti bolje, daće Bog da tako bude. Najviše zdravlja bih poželela prvo sebi i svojoj porodici i svim ljudima na ovom svetu, videli smo i sad i ne treba da nam se dese ovakve stvari da shvatimo da nam je zdravlje na prvom mestu. I ovo je dokaz da je zdravlje, pa sve ostalo - zaključila je Zlata.

Aco Pejović, Zlata Petrović, Dragan Kojić Keba
foto: Printscreen/Premijera

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Pink.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja