INSPEKTORKA LILI OSTAVLJENA I NIKAD TUŽNIJA! Novu godinu provela bez verenika, a u 2021. priželjkuje MUŠKARCA koji se bavi OVIM!
Foto: Printscreen/RedTV

hit

INSPEKTORKA LILI OSTAVLJENA I NIKAD TUŽNIJA! Novu godinu provela bez verenika, a u 2021. priželjkuje MUŠKARCA koji se bavi OVIM!

Stars -

Bivša zadrugarka i Ljiljana Stevanović Lili istakla je da joj je krivo što Novu godinu i praznike nije provela na velelepnom imanju u Zadruzi. Odmah potom smo je upitali sa kime će onda provesti novogodišnju noć.

Ljiljana Stevanović Lili
foto: Printscreen/RedTV

- Sama, svi su me ostavili. (smeh) Imam ponuda, drugarice, dočeci, ali nisam u tom fazonu, nešto me to mnogo ne zanima. Onaj sa kim bih ja htela, njega nema. Ne znam ni da li će ga biti uopšte. Nisam verovala da će to biti, nadam se da je trenutno. Nadam se, ali sam umorna od borbe, pravdanja, život ide dalje.

Kada se vratiš u detinjstvo, kako si pre proslavljala Novu godinu?

- Jako lepo, moram da kažem, do 30 godine to je bilo devojački, posle sam se udala, ali imala sam vezu sa Grkom koji me je puno voleo, živeli smo zajedno, on se u međuvremenu oženio i raskinuo, ali najlepši period u životu vezujem za njega. On je iz Volosa, zaista su mi bile prelepe Nove godine, Mikonos, Atina, Ibica, voleli smo putovanja i da uživamo u životu, ništa skromno, bilo je zaista lepo.

Prvi novogodišnji poklon ili omiljeni novogodišnji poklon?

- Kad sam bila baš, baš mala dobila sam knjigu od svog oca, imala sam možda 7 godina, ,,Na Drini Ćuprija", mnogo sam slušala priča o tome, kasnije sam i pročitala. Uglavnom mi je otac knjige kupovao, ali kasnije nisam bila u domenu toga da čitam, moja mama je puno čitala. Omiljeni novogodišnji poklon kada sam stasala u ženu su šljokice, garderoba, šminka. Ja prve pare kada imam, potrošim ne na račune, nego na garderobu.

Ljiljana Stevanović Lili
foto: Pritnscreen

Najskuplji poklon koji si dobila da je u pitanju odevni predmet?

- Dobila sam mnogo stvari od 5 evra do 50000. Po mom mišljenju je stvar žene, kako zna da iznese neku stvar. Pa jakna od 100 evra, može da izgleda kao 10000 evra. Ja nisam rob skupim stvari, ali zaista imam, mnogo para sam davala na cipele.

Želja za sledeću godinu?

- Da pronađem partnera koji je estetski hirurg. Ne mora da me oženi, ali samo neka mi bude partner.

Šta je ono što ćeš sebi poželeti?

- Prvo što bih poželela je zdravlje, jer kada imam zdravlje imam sve.

Ljiljana Stevanović Lili
foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Pink/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja