NIJE ZA POHVALU ŠTO SAM U 31. GODINI MALO NAUČILA DA KUVAM: Nikolija Jovanović otkrila kako se slavi Božić u njihovom domu!
Foto: Pritnscreen

iskrena

NIJE ZA POHVALU ŠTO SAM U 31. GODINI MALO NAUČILA DA KUVAM: Nikolija Jovanović otkrila kako se slavi Božić u njihovom domu!

Stars -

Nikolija Jovanović, ćerka pevačice Vesne Zmijanac, je svoju karijeru usmerila ka pop muzici i ne gradi je na skandalima, a privatan život sa izabranikom Reljom Popovićem i ćerkom Reom, čuva daleko od očiju javnosti.

Božić je jedan od najradosnijih hrišćanskih praznika, kako ćete ga obeležiti i kakva atmosfera vlada u vašem domu?

– Božić ćemo kao i svake godine provesti kod kuće uz porodični ručak. Atmosfera je mirna, divna, baš prava božićna. I Novu godinu smo proveli kod kuće uz ručak svi zajedno, s obzirom na ovu situaciju – ispričala je Nikolija, pa se prisetila i kako je to izgledalo u njenom detinjstvu:

– Kao mala sam takođe proslavljala Božić u krugu porodice i sećam se da je baka pravila česnicu i da sam nekoliko puta izvukla novčić.

Nikolija Jovanović
foto: Printcsreen/Ekskluzivno

Kakva ste domaćica?

– Do polovine prošle godine sam bila očajna, a od polovine, pa možda nešto bude od mene (smeh). Nije za pohvalu što sam pomalo naučila da kuvam u 31. godini, nisam imala neke afinitete prema kuvanju, ali eto nešto dobro u prethodnoj godini. Imala sam vremena da naučim i posvetim se tome.

Prethodna godina nikome nije bila zlatna… Kakvi su Vaši planovi za 2021, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu?

– Celu prethodnu godinu smo Relja, Rea i ja proveli zajedno i uživali smo u svakom trenutku. Bez obzira što prethodna godina nije bila zlatna i sjajna nikome. Ja ne mogu da se žalim, svi smo živi i zdravi i svi moji u porodici. Prethodna godina mi je bila uspešna na poslovnom planu. Imala sam vremena da se posvetim ostvarenju brenda ,,About me” koji radim sa svojom sestrom, što sam odavno želela da uradim a nisam imala vremena, sada, zbog korone kako nisam imala nastupe sam mogla da se posvetim tome – rekla je Nikolija i dodala:

– Što se tiče planova za 2021. imam već neke projekte spremne koje treba da finaliziram i predstavim svojoj publici. Ne pravim planove što se tiče privatnog života. Uživam sa svojom porodicom u svakom trenutku, eventualno planiramo letovanje i zimovanje, ali to je i dalje teško u ovako nepredvidivim vremenima.

Koji je jedan za Vas najsrećniji momenat u životu?

– Najsrećniji momenat… Možda će da zvuči kao kliše, ali definitivno momenat kada je Rea došla na svet, ne može da se poredi ni sa čim drugim, ali se svakako trudim da budem srećna u svakom trenutku.

Nikolija Jovanović
foto: Printcsreen/Ekskluzivno

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/24.sedam/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track