ZORAN TOŠIĆ i JOVANA GAJIĆ JAČI OD RAZVODA! Pogledajte kako uživaju u džipu!
Foto: Printscreen

DEmantovala priče

ZORAN TOŠIĆ i JOVANA GAJIĆ JAČI OD RAZVODA! Pogledajte kako uživaju u džipu!

Stars -

Fudbalera Zorana Tošića i njegovu suprugu Jovanu Gajić nisu uzdrmale priče o njenom neverstvu. Oni, i pored spekulacija da atraktivna crnka vara muža sa sestrićem Darka i Duška Šarića Filipom Rovčaninom, uživaju u vremenu koje provode zajedno.

Jovana Gajić, Bambi Tošić, Zoran Bambi Tošić
foto: Printskrin/Instagram

Jovana je juče na Instagram stori postavila snimak iz skupocenog džipa u kojem je sa svojim mužem i oboje deluju sre}no i zadovoljno. Reklo bi se da ih priče o razvodu uopšte nisu dotakle. Njih dvoje su, nakon što je Zoran došao iz Kine, gde igra za jedan klub, otišli na odmor u Dubai, a potom i na Kopaonik. O aferi se nisu oglašavali, sve do juče, kad je Gajićeva objavila snimak s mužem.

Jovana Gajić
foto: Instagram

Inače, pre nego što je u javnost dospela priča o Jovaninom navodnom neverstvu, ona je objavila na društvenoj mreži snimak, dok su putovali na planinu, a zanimljivo da su u automobilu slušali pesmu u kojoj jedan stih glasi "Znaj, ljubavi svakoj dođe kraj". Jovana i Zoran su zajedno od 2013. godine. Kako se pričalo, fudbaler je svoju prvu ženu ostavio zbog sadašnje supruge, ali ona je to demantovala i istakla da su započeli vezu nakon njegovog razvoda. Ona je jedna od omiljenih ličnosti na Instagramu, gde je prati 137.000 ljudi.

kurir.rs /A.P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja