RAJKO, TUŽNA SAM OD KAD TE NEMA: Udovica Rajka Dujmića podelila EMOTIVNU poruku povodom 6. meseci od njegove SMRTI (FOTO)
Foto: Printscreen CMC

NEUTEŠNA

RAJKO, TUŽNA SAM OD KAD TE NEMA: Udovica Rajka Dujmića podelila EMOTIVNU poruku povodom 6. meseci od njegove SMRTI (FOTO)

Stars -

Prošlo je pola godine otkako je preminuo hrvatski pevač Rajko Dujmić.

Njegova udovica Snežana još je uvek neutešna, a na svom Fejbuku podelila je emotivan status:

- Rajko moj, prošlo je šest meseci od kad te nema. Pada sitna kiša, puše jugo, tužna sam, jer ništa, ali baš ništa nije onako kako smo ti i ja želeli i nadali se da će biti. Govore da se nisi 'uklopio', jer nisu hteli priznati da si oduvek poseban i posebnijih od svih. Razumeo si ljude, ali oni nisu želeli razumeti tebe - započela je Snježana pa nastavila:

- Rekao je Neno Ninčević da si se stalno pitao je li te ljudi vole onoliko koliko si ti voleo njih. Ti si živeo za ljubav i govorio: 'Kad znaš voleti, onda znaš i razumeti i shvatiti i oprostiti'. Sretna sam i ponosna što sam 33 godine bila dio tvog života. Za mene jedna zviezda na nebu najjače sjaji i nikada se neće ugasiti, a ta zvezda si ti, Rajko.

Rajko Dujmić
foto: Pritnscreen

Podsetimo, legendarni muzičar preminuo je od posedica saobraćajne nesreće koja se dogodila u mestu Stari Laz, na području Ravne Gore. Izgubio je nadzor nad automobilom i sleteo u provaliju.

Rajko Dujmić
foto: Printskrin / Youtube

Kurir.rs/I.B.

BINUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track