BIO JE PRVI POBEDNIK NIKAD NIJE KASNO: Preminuo Kale Dijamant u 54. godini TUGA
Foto: Printscreen

preminuo u nemačkoj

BIO JE PRVI POBEDNIK NIKAD NIJE KASNO: Preminuo Kale Dijamant u 54. godini TUGA

Stars -

Pobednik prve sezone šoua "Nikad nije kasno" Stanoje Stanović, poznatiji kao Kale Dijamant, premunuo je noćas u 54. godini.

Pevač je pronađen u svom stanu u Nemačkoj, a kako se prenosi od njegove porodice najverovatnije je preminuo od posledica srčanog udara.

Poslednje dane života proveo je u Dizeldorfu i nije bilo naznaka da mu je ugroženo zdravstveno stanje. Ali kako se prethodna dva dana nije javljao na telefon, njegova porodica sinoć je obila stan i mogla je samo da konstatuje smrt.

Kale Dijamant
foto: Pritnscreen

- Preminuo je naš i vaš kralj narodne muzike. Ostaješ zauvek u našem srcu, za nas si i dalje živ. Najbolji oče, najbolji deda i najveća naša zvezdo, počivaj u miru. Vole te tvoj ćerke, žena i unuci - stoji u objavi porodice Stanković na njegovom zvaničnom Fejsbuk profilu.

Termin sahrane biće naknadno objavljen, a kako saznajemo u toku je obdukcija.

Kale Dijamant rođen je u Obrenovcu. Ljubav prema muzici pokazao je od najranijeg detinjstva, a osamdesetih godina počeo je radi po beogradskim klubovima i splavovima. Često je isticao kako je njegov put bio trnovit, a nakon Beograda i Beča, rešio je da svoju sreću okuša i u Nemačkoj, pa se 1991. godine preselio se Dizeldorf, gde je pokušao da izgradi karijeru.

Kurir.rs/I.B/Grand

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja