JOKSIMOVIĆ I LUKAS PRIMILI VAKCINU PROTIV KORONE! Aca se oseća odlično, Željko pokazao koliki mu je indeks na ANTITELA! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić, Getty

imunizacija

JOKSIMOVIĆ I LUKAS PRIMILI VAKCINU PROTIV KORONE! Aca se oseća odlično, Željko pokazao koliki mu je indeks na ANTITELA! (FOTO)

Stars -

Imunizacija u Srbiji svakog dana napreduje, a veliki broj poznatih se uveliko vakscinisao.Željko Joksimović i Aca Lukas obelodanli su da su primili vakcinu protiv korona virusa.

Aca Lukas
foto: Prva TV Printscreen

Lukas se oseća odlično i dodaje da jedva čeka da se vrati normalnom životu i poslu:

- Danas sam otišao na “Torlak” da primim vakcinu i sve je prošlo kako treba. Odlučio sam se za kinesku, nisam ni osetio ubod. Odmah sam nastavio normalno da se ponašam, završavao sam ceo dan neke obaveze po gradu. Sve je u redu, treba da se vakcinišemo svi da bi ovaj haos što pre prošao - rekao je Aca za medije.

Željko Joksimović
foto: Zorana Jevtić

Željko Joksimović takođe se vakcinisao protiv korona virusa, a nakon izvesnog vremenskog perioda uradio je test na antitela. Kako je u Srbiji odavno počela masovna vakcinacija stanovništva protv korone, među prvim građanima Joksimović je primio vakcinu.

Nakon određenog broja dana, koliko je potrebno da prođe do stvaranja antitela na koronu, što znači da osoba ne može da se zarazi, Željko je uradio test na antitela i kada je dobio rezult objavio je isti na svom Instagram storiju.

Muzičar je podelio da mu je indeks na atitela 12,82, dok u graničniku stoji da je ispod 1,00 negativan, a iznad 1,00 pozitivan. To znači da Joksimović ima antitela i da je određeni period zaštićen od korona virusa.

- Znači, vakcina! - napisao je Željko u opisu fotografije, što znači da baš kao i oni koji su preležali koronu i imaju antitela, ima ih i muzičar, zahvaljujući vakcini.

Zeljko Joksimovic
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/S.M./Republika

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track