FALI MI, OVAJ ŽIVOT JE TUŽAN BEZ NJEGA! Hasan Dudić se prisetio pokojnog Šabana: Otkrio koja mu je bila najveća neostvarena želja!
Foto: Vladimir Šporčić, Printscreen

BILI SU PRIJATELJI

FALI MI, OVAJ ŽIVOT JE TUŽAN BEZ NJEGA! Hasan Dudić se prisetio pokojnog Šabana: Otkrio koja mu je bila najveća neostvarena želja!

Stars -

Hasan Dudić je otkrio koja je bila neostvarena želja Šabana Šaulića koji je pre dve godine tragično nastradao.

Hasan Dudić
foto: Printscreen/Premijera

- Ja sam odgajan uz mog brata, mnogo mi fali, ovaj život bez njega mi je tužan i ružan, ali potrudiću se da živim za njega i našu decu. Pet dana pred smrt sam se video sa njim i sanjao sma ga pred nezgodu - istakao je Hasan Dudić.

- Mene je Šabanova smrt zatekla na jednoj romskoj svadbi u Zagrebu i svi na - svadbi su plakali jer su saznali da je poginuo. Svaka pesma je te večeri bila njegova - istakao je Mirko Kodić.

- Ove dve godine su teške i čemerne. Roditeljsku kuću u Šapcu je renovirala Ilda, doterala je u divno stanje. Bilo bi lepo da naprave muzej. U Šapcu niko to neće da podrži, umesto da budu srećni što su imali takvu jednu ličnost. Stalno mi je govorio: ''Eh kad će da se oženi ovaj moj sin?'', to mu je bila jedina želja, danima i noćima smo pričali i ne dočeka - priča Hasan u emisiji "Premijera-vikedn specijal".

Šaban Šaulić, Mirko Kodić
foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Premijera

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track