U JEKU SKANDALA SA SAŠKOM KARAN, ERA OJDANIĆ ODLUČIO DA SE ŽENI: Ne mogu da budem na teretu ćerke i sina! Imaju oni svoje ŽIVOTE!
Foto: Damir Dervišagić

odlučio

U JEKU SKANDALA SA SAŠKOM KARAN, ERA OJDANIĆ ODLUČIO DA SE ŽENI: Ne mogu da budem na teretu ćerke i sina! Imaju oni svoje ŽIVOTE!

Stars -

Era Ojdanić se nedavno našao na meti optužbi Saške Karan, koja tvrdi da je svojevremeno pokušao da je napastvuje, a sada je doneo još jednu važnu odluku.

Era Ojdanić
foto: Printscreen/Premijera

- Iskren da budem, jedan drug me nagovora da idemo u Skadar, u Albaniju tamo da se ženimo. Dotle je došlo. Pritiska me već dva meseca. Kaže da su tamo devojke jako lepe i zgodne, da su prva liga - ispričao je Era, kome je, kako ističe, dozlogrdilo da sam vodi računa o velikom domaćinstvu.

- On je mator, čilager ne znam šta će mu to pod stare dane, a ja još dobro izgledam u odnosu na njega i možda bih i dobro prošao. Znaš šta, dosadno je, bre, kad si sam, dođeš kući i niko te ne čeka - dodao je Ojdanić.

- Tako da ozbiljno razmišljam o ženidbi. Ne mogu non-stop da budem na teretu ćerke i sina, imaju oni i svoje živote - zaključio je pevač za "Star", a prenose mediji.

Adria Media
foto: Adria Media TV

Kurir.rs/Star/M.M.

BONUS VIDEO:

01:33

STEGAO ME JAKO OTPOZADI! Saška do detalja OPISALA šta joj je ERA radio! On BRUTALNO UZVRATIO: Obraz joj je ĐON (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja