MRAČNI ŽIVOT RIJALITI UČESNICA! KRIMINAL, NARKOTICI I PROSTITUCIJA: Jednu uhapsili u donjem vešu, druga do detalja opisala ZATVOR!
Foto: Damir Dervišagić

BEZ DLAKE NA JEZIKU

MRAČNI ŽIVOT RIJALITI UČESNICA! KRIMINAL, NARKOTICI I PROSTITUCIJA: Jednu uhapsili u donjem vešu, druga do detalja opisala ZATVOR!

Stars -

Učesnice "Parova" po svemu sudeći sustigla je zla kob koja ih prati kroz život. Tako su Milica Živanović, Tijana Maksimović, Nina Prlja i Ema Lapin imale velikih problema sa zakonom.

Nina Prlja je u pritvoru bila četiri meseca, nakon čega je dobila nanogicu, pa je u kućnom pritvoru provela godinu dana. Nakon toga je ušla u rijaliti "Parovi", a postala je i voditeljka.

Srpska starleta u centar medijske pažnje dospela je kada je uhapšena 2016. godine zbog sumnje da je bila deo organizovane kriminalne grupe koja krijumčari kokain u Ujedinjene Arapske Emirate.

Nina Prlja
foto: Printscreen/Instagram

Svoju sramotu nije krila, a sve je šokirala pričom kako su prolazili njeni dani iza rešetaka. I dok mnogi nisu mogli da veruju šta se može čuti u programu uživo, starleta je tadašnjij cimerki do detalja objasnila kako je izdržala zatvor.

"Evo, ja ću da te treniram za zatvor. Samo da znaš da tamo nije nimalo lako. Nema hrane koju voliš, nego jedeš šta ti daju. Nema veštačkih trepavica, frizure, štikli, bunde... Tamo je zimi mnogo hladno, a leti vruće da izgoriš. Disciplina je stroga, u određeno vreme šetaš, radiš šta ti kažu. Moraš da nosiš trenerke, nema majica na bretele, jer su pored tebe muškarci koji te gledaju i koji rade one stvari", ispričala je Nina u rijalitiju.

Nina Prlja, Mladen Vuletić
foto: Printscreen/Happy

Ema Lapin, koja je osuđena na četiri godine zatvora jer je policija u njenom stanu pronašla šest kilograma droge.

U stanu Lapinove, u kome je živela, ali nije bila prijavljena na toj adresi, pronađeno je oko šest kilograma marihuane spakovane u 23 paketa i jednu kesu, kao i jedna elektronska vagica s tragovima marihuane. Nakon hapšenja ona je tvrdila da droga nije njena i da joj je sve namešteno.

Međutim, posle mesec dana u pritvoru pevačica je ipak odlučila da prizna da je marihuana njena i nagodi se sa tužilaštvom. Ono što je posebno privuklo pažnju javnosti jesu detalji ovog hapšenja. Ema je, najpre, uhapšena samo u donjem vešu u svom stanu, ali su joj policajci dozvolili da se obuče i sa sobom ponese lične stvari. Kada su je doveli u pritvor, bila je jako bučna i nije želela da uđe u ćeliju, a ono što posebno šokira jeste činjenica da se interesovala da li joj u novinama izašla lepa fotografija.

Ema Lapin
foto: Damir Dervišagić

Tijana Ajfon zajedno sa Mimi Oro nedavno je privedena, gde su bile nekoliko sati na saslušanju zbog navodne povezanosti sa klanom Velja Belivuka.

Mimi je po izlasku sa saslušanja ispričala šta se dogodilo. Mimi i Tijana u SBOK su bile više sati na saslušanju. Prva je nakon nekoliko sati isti napustila Tijana, a dva sata nakon nje je izašla i Mimi Oro. Za razliku od Mimi, Tijana je bila vidno neraspoložena i psovala je. Kako su mediji naveli, na poziv je bila veoma neprijatna, i uz salvu ružnih reči spustila slušalicu.

Ovo nije prvi put da Ajfonka imala problema sa zakonom. Ona je bila uhapšena 27. maja prošle godine tokom velike policijske racije u luksuznoj vili u mestu Suvi Do, nadomak Bijeljine, gde je "na gomili" zatečeno ukupno devet žena i 26 muškaraca. Tom prilikom zaplenjena je i manja količina kokaina, 10 pištolja i 10.000 evra u kešu. Zabavu je prekinula policija u akciji "Kristal" i uhapsila osumnjičene.

Tijana je osuđena na godinu dana zatvora, ali će navodno izbeći robiju ako plati novčanu kaznu u ukupnom iznosu od 33.700 konvertibilnih maraka.

Tijana Ajfon, Mimi Oro
foto: Damir Dervišagić

Ni Mimi Oro nisu strane mutne radnje. Krajem 2015 .godine bila je uhapšena zbog sumnje da se bavi prostitucijom. Ovo nije bilo prvi put da je bila privođena, a provela je dva dana u zatvoru u Požarevcu, umesto pet. Pred sudijom se branila da nema nikakve veze sa onim zbog čega je privedene i izjavila je:

"Nemojte, sudija, molim vas. Nisam ja za zatvor, vidite kako sam lepa. Nisam prostitutka. Razumite me kao dama", tvrdila je Milica. Tom prilikom je oštro negirala da je ikada uzela novac za odnose tvrdeći da nije spavala sa sportistima, pevačima i glumcima.

Mimi Oro
foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

01:05

SVI IM SE SMEJU! Naše poznate dame PRETERALE sa FOTOŠOPOM! Htele da izgledaju BOLJE, pa se IZBLAMIRALE (KURIR TELEVIZIJA)

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track