SLAVLJE U DOMU ŠAKA POLUMENTE! Pevač postao deda, rodila se DEVOJČICA: Njegovoj sreći nema KRAJA, čestitke samo pristižu! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić, Instagram

prelepo

SLAVLJE U DOMU ŠAKA POLUMENTE! Pevač postao deda, rodila se DEVOJČICA: Njegovoj sreći nema KRAJA, čestitke samo pristižu! (FOTO)

Stars -

Pevač Šako Polumenta je postao deda, a tim povodom se oglasio na svom Instagram profilu.

Naime, on je objavio fotografiju na kojoj je napisao:

"Kada se dobije unuka, onda celi svet je tvoj. To je poseban život, pa eto da se prisetimo i ovekovečimo trenutke koji znače život, stvarnost, domet i cilj", napisao je Šako.

Šako Polumenta
foto: Printscreen

On je, takođe, na svom Instagram storiju objavio fotografiju i napisao:

"Dobro došla Iria", napisao je on.

Šako Polumenta
foto: Printscreen

Rukometas Aleksa Kolaković, oženio je Rijanu mlađu ćerku Šaka Polumente.

Pevač je teška srca, ali ipak zadovoljan zbog sreće svoje mezimice, Rijaninu ruku dao sinu Igora Kolakovica, dugogodišnjeg bivšeg selektora odbojkaša Srbije. Novopečeni mladenci zajednički život započinju u Francuskoj gde mladoženja igra, a već dve godine za njihov prvi sastav.

"Sreća mojih ćerki Rijalde i Rijane i sina Adisa, kao i unuke Melani je za mene najvažnija tako da im nikada ne bih stao na put. Ovo kažem jer je moj sin trebalo da pravi veliku svadbu koju smo zbog korone odložili, a Rijana i Aleksa nisu hteli da cekaju. Razumem da je to zbog njegovih poslovnih obaveza jer igra u Francuskoj i želeo je da vodi Rijanu sa sobom. Na drugoj strani, morao sam da je ispratim veselo i da upriličimo svadbu, doduše mnogo manju nego što bi da nije u toku pandemije", rekao je Šako za Telegraf.

Šako Polumenta
foto: Printskrin/Premijera

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:44

MILJANA KULIĆ DA SE UGLEDA NA SESTRU! Em je zgodna, em snažna

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track