SANJICE, CELOM DUŠOM HTELA SAM DA DOĐEM NA SAHRANU: Tatjana tvrdi da joj porodica bivšeg supruga to NIJE DOZVOLILA! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

JAVNA PORUKA

SANJICE, CELOM DUŠOM HTELA SAM DA DOĐEM NA SAHRANU: Tatjana tvrdi da joj porodica bivšeg supruga to NIJE DOZVOLILA! (FOTO)

Stars -

Veliku pažnju javnosti privuklo je to što na poslednjem ispraćaju čuvenom kompozitoru Aleksandru Sanji Iliću nije bila Tatjana Karjanov, njegova bivša žena.

Tatjana nije bila ni na komemoraciji, a njeno ime je izostavljeno i sa umrlice, pa se među ožalošćenima nalaze samo njegovi najbliži.

Ipak, Tatjana se oglasila na društvenim mrežama i navela da joj je žao što nije došla na sahranu.

"Molim vas, dozvolite da duša ovog velikog čoveka počiva u miru. Zaslužio je odmor nakon toliko divnih dela, koja je uradio za svoju zemlju. Istina je da smo se razveli u novembru 2020. Određene okolnosti su tako zahtevale. Poštovala sam njegovu volju da to ostane u tajnosti, ali eto... Nije istina da sam se iselila iz porodičnog doma godinu dana ranije, nego nakon razvoda. Ipak, bili smo ostali u dobrim odnosima, što mi sada mnogo znači. Celom svojom dušom sam želela da dođem na sahranu i komemoraciju ali sam odlučila da ispoštujem volju porodice, koja mi to nije dozvolila. Oprostila sam se sa njim u duši i srcu", napisala je pa dodala:

"Sanjice, uvek ću se sećati ovog divnog našeg dana u Lisabonu. Hvala ti za sve što sam prošla sa tobom. Osećam tvoju ljubav i dalje. Zaslužuješ da te ova zemlja generacijama slavi."

Sanja Ilic
foto: Printscreen/Instagram

Ona je objavila i zajedničku fotografiju i nije navela autora iste

Tatjana Karajanov
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:57

Tereza Kesovija tužna zbog smrti kompozitora Sanje Ilića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track