ĆERKA I ŽENA MU DOLAZE U GOSTE, A KOMŠIJE GA RASKRINKALE Đorđe sklanja KONTEJNERE da bi se parkirao, a po stanu šeta samo u GAĆAMA
Foto: Nebojša Mandić, ATA images

otkrivene tajne

ĆERKA I ŽENA MU DOLAZE U GOSTE, A KOMŠIJE GA RASKRINKALE Đorđe sklanja KONTEJNERE da bi se parkirao, a po stanu šeta samo u GAĆAMA

Stars -

Od trenutka kada se roker Đorđe David pojavio kao član žirija u "Zvezdama Granda", veći deo vremena je u fokusu javnosti.

Njegova pojava, izjave i način života privukli su pažnju medija. Iako sa dugogodišnjom devojkom ima ćerku, muzičar živi sam u Novom Beogradu u momačkom stanu.

- Bog će ti ga znati kako to danas mladi funkcionišu, mada on nije ni mlad. Dolaze mu često žena i ćerka, vidim da se super slažu, ali ne žive zajedno. Glupo mi je da ga pitam zašto je to tako kada već među njima nema problema, ali mi nije jasno - kaže stariji gospodin na ulazu u zgradu u kojoj živi Đorđe.

Zvezde Granda, Đorđe David
foto: Printscreen/Zvezde Granda

U obližnjem marketu kažu da im pevač često svrati, da je nasmejan i bučan. - Uvek je u nekoj žurbi, priča na mobilni i kupuje, pa zaboravi pola stvari koje je hteo, te se vraća. Nasmejan je i uvek ima tema za razgovor s njim. Ponaša se poput deteta. Priča glasno, pa privlači pažnju - kaže prodavačica, s kojom se slaže i jedan od kupaca.

- Ma on je dečak zarobljen u telu odraslog čoveka. To je takav karakter, nikada on neće da odraste. Prođe tu kroz igralište, pa s klincima zaigra fudbal ili ubaci koji koš. Čujemo ga kako svira i peva kroz kuću. Lepog je duha - kaže komšinica Marija.

- Viđamo ga često i nekoliko puta smo se smejali jer nije imao gde da parkira. Vrteo se tu oko zgrada, a onda se iznervirao i izašao. Pomerio je kontejner i onda se uparkirao na to mesto. Sve vreme je psovao, ali smo bili daleko pa nismo čuli šta je izgovarao. Bilo je zabavno - kažu ova starija gospođa kroz osmeh se prisećajući se te scene koja se nakon mesec dana ponovila.

Komšije kažu da je u stanu muzičara uvek veselo.

- Dok nije bila pandemija, tu se skupljalo puno ljudi. Nisu pravili žurke, ali su se družili, sada ne toliko. Dođu mu prijatelji, ali ni on nema vremena za druženje. Viđamo ga kako stalno negde ide, valjda ima mnogo posla oko snimanja na „Grandu“ i rada s tim takmičarima. Čini mi se da im je baš posvećen, voli da priča o njima kada ga pitamo - kaže mladić Goran.

Komšinica iz obližnje zgrade čiji prozori gledaju na stan muzičara tvrdi da Đorđe David po stanu hoda samo u vešu.

- Često ga vidim kada pijem kafu, jer se kroz prozor moje kuhinje vidi njegov stan kao na dlanu. Za sve ovo vreme ne znam da li sam ga ikada videla da u stanu na sebi ima išta više od veša. Bilo da je leto ili zima, taj se ne oblači kada je u stanu - kroz osmeh kaže komšinica.

Đorđe David
foto: Pritnscreen

Ide u solarijum

Komšije muzičara otkrivaju i da se Đorde David neguje u obližnjem salonu, ali i da ide u solarijum. - Viđam ga u solarijumu, vodi računa da je uvek iskvarcovan. Vidi se i da je izdepiliran, tako mu dođu tetovaže do izražaja. Sa druge strane, on bolje izgleda uživo nego na televiziji, iako ima godina, nema bore i vidi se da neguje lice - objašnjava devojka koja muzičara često viđa.

solarijum
foto: Printskrin / You Tube

kurir.rs/scena

Bonus video:

00:30

ĐORĐE DAVID ŠOKIRAO IZJAVOM U PROGRAMU UŽIVO! Jedna noć sa mnom i SVA su ti vrata otvorena! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track