DETE JE POKUPILO ONO ŠTO STE DONELE IZ RIJALITIJA: Aleksandri šalju ŠOK poruke o ĆERKI (7), ona ih SPUSTILA, a umešala se i LJUBA!
Foto: Printscreen/Instagram

HAOS

DETE JE POKUPILO ONO ŠTO STE DONELE IZ RIJALITIJA: Aleksandri šalju ŠOK poruke o ĆERKI (7), ona ih SPUSTILA, a umešala se i LJUBA!

Stars -

Aleksandra Subotić podelila je sa pratiocima na Instagramu da njena ćerka doživljava vršnjačko nasilje, a usledili su negativni komentari.

Naime, bivša zvezda rijalitija otkrila je da su njenoj ćerki Magdaleni (7) pokušali da ukradu telefon i bace ranac, a potom je podelila i poruku koju je dobila na Instagramu. Naime, jedna majka napisala joj je da je Magdalena nekulturna i da psuje, pa je dodala da je to logično s obzirom da joj je majka bila u rijalitiju.

Aleksandra Subotic
foto: Printscreen/Instagram

Subotićeva je odmah stala na put ovakvim komentarima, a potom se uključila i njena majka Ljuba Pantović.

"Evo zašto su nam deca nasilna! Majke dece nasilnika uglavnom su i same nasilne i ne trude se da vaspitaju decu nego postiču loše u njima - ova žena je sebi dala za pravo da laže o jednoj sedmogodisnjoj devojčici da bi odbranila nešto! Moja ćerkica ima 7 godina i ide u prvi razred, pre škole i posle škole dodatno učl i takođe ide na dodatnu nastavu u slobodno vreme, ima majku koja joj je posvecena i koja poznaje svoje dete i zna šta može da očekuje od njega! Moje dete je previše malo da bi psovalo i vređalo i nije tako naučeno i da jeste, a nije - niko nema pravo da joj otima telefon i baca u kantu. Moje dete ne zna šta znače te pogrdne reči koje ste vi napisali u ovoj poruci i budete ll je uznemiravali vi ili neko od vas bićete prijavljeni policiji", napisala je Aleksandra, pa se Ljuba nadovezala:

Aleksandra Subotic, Ljuba Pantovic
foto: Printscreen/Instagram

"Gospodža nije imala vremena da vaspita decu jer je morala da prati šta mi pričamo u Zadruzi i bavila se k***evima i slično. Sama sve reče u poruci. E, pa, fanu naš, nije ni čudo što si bagra i što podržavaš vršnjačko nasilje."

Aleksandra Subotic, Ljuba Pantovic
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:10

ALEKSANDRA POKAZALA KAKO PECA UČI SA NJENOM ĆERKOM DOK SINA DRŽI U KRILU! Subotićka sve snimila, pa se pohvalila: Viša matematika!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track