MILICA PAVLOVIĆ PROGOVORILA O NEPRAVDI KOJU JE PREŽIVELA! Otkrila kako se oseća posle svega: I dalje imam gorak ukus u ustima!
Foto: Ana Paunković

iskrena

MILICA PAVLOVIĆ PROGOVORILA O NEPRAVDI KOJU JE PREŽIVELA! Otkrila kako se oseća posle svega: I dalje imam gorak ukus u ustima!

Stars -

Pevačica Milica Pavlović radila je jednu kampanju na crnogorskom primorju i tom prilikom je istakla da je doživela veliku nepravdu.

- Prijalo mi je da malo pobegnem od gradske gužve i ludila ovde - započinje pevačica.

Milica Pavlović
foto: ATA Images

- Ja sam odlično, mislim da tako i izgledam , u punom sjaju se vraćam za Beograd. 'Ovde me ljudi zauistavljaju da čestitaju, i drago mi je, jer sam doživela nepravdu. I dalje mi je gorak ukus u ustima jer sam doživela sajber nasilje. To je bolno, ali znam da je moja namera bila ispravna, ja tu pesmu vidim isključivo kao lepu - priča Milica.

- Jako mi fali muzika i teško mi pada što ne nastupam - dodaje Pavlovićeva.

- Pripremam studijski album, radim kampanje, aktivna sam, ako ništa u studiju sam 24 časa dnevno.

Otkriva da se ne kaje ni zbog čega u životu, jer kako kaže, sve se desilo sa razlogom.

Nemam neke stvari što se kajem, sve je urađeno sa razlogom i ne kajem se ni zbog čega i u to ime živeli - završila je pevačica u emisiji ''Premijera - Vikend Specijal''.

Milica Pavlović
foto: Printscreen/Sok Tok

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:24

LUNA SE OGLASILA IZ KREVETA, GLEDA U MARKA, DOK SLUŠAJU LEPU LUKIĆ: Idila u njihovom domu, trudnica opčinjena Miljkovićem! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track