BIVŠA MANEKENKA IZMISLILA DA JE OTETA I SILOVANA: Za njom se tragalo 39 sati, a onda je OSUĐENA! Evo kako danas izgleda (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

bizarno

BIVŠA MANEKENKA IZMISLILA DA JE OTETA I SILOVANA: Za njom se tragalo 39 sati, a onda je OSUĐENA! Evo kako danas izgleda (FOTO)

Stars -

Manekenka Mina Milenković šokirala je Srbiju kada je 2013. izmislila da je oteta i silovana.

Naime, ona je dospela u žiži javnosti kada je osuđena na 100 sati društveno korisnog rada zbog lažnog prijavljivanja, a nakon skandala se povukla iz javnosti.

Za Minom se tada tragalo 39 sati, a kada se izgubljena manekenka bosa i raščupana pojavila u Resniku, policiji je malo trebalo da shvati da je otmicu izrežirala upravo sama Mina kako bi privukla pažnju dečka.

Mina Milenković
foto: Damir Dervišagić

Manekenka Mina Milutinović - inače supruga srpskog košarkaša Nemanje Nedovića, koja je ujedno i dobra drugarica Milenkovićevoj objavila je na svom Instagramu fotografiju sa njom iz Atine. Milenkovićeva sada izgleda dosta drugačije, te je mnogi na prvi mah nisu prepoznali.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:25

POVTRDILA DA JE KRALJICA BAKŠIŠA! Mladenovićka ZABAVLJA goste na slavlju, a novčanice JEDVA DRŽI, svi se pitaju kad je nastao snimak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track