SVI U ŠOKU KAKO IZGLEDA ĐOLETOVA LJUBAVNICA: Deluje bar 10 godina starije od densera, a JEDAN DETALJ svima bode oči (VIDEO)
Foto: Kurir, Printscreen Paparaco Lov

neverovatno

SVI U ŠOKU KAKO IZGLEDA ĐOLETOVA LJUBAVNICA: Deluje bar 10 godina starije od densera, a JEDAN DETALJ svima bode oči (VIDEO)

Stars -

Ekipa "Paparaco lova" uhvatila je pevača Đoleta Đoganija kako vara suprugu Vesnu Đogani i svi su mogli da vide kako izgleda njegova ljubavnica.

Za razliku od Vesne, ali i Đoletove bivše supruge Slađe Delibašić, njegova ljubavnica nije mišićava i sportske građe, te deluje 10 godina starije od njega, što je iznenadilo mnoge.

1 / 5 Foto: Printscreen Paparaco Lov

Mnogi su na društvenim mrežama isticali da im je neobično što nije atraktivna i što se oblači staromodnije, dok i Vesna i Đole i dalje ćute.

Podsetimo, kamere su uhvatile kako ljubavnica u jednom trenutku prilazi Đoletu dok se voze u automobilu, te ga ljubi, dok identitet ove žene još uvek nije poznat javnosti.

Đole Đogani
foto: Printscreen

Mnogi su komentarisali da je tako Vesna uradila prvoj Đoletovoj ženi: "E Tako je Vesna srušila brak Slađi, sve se vraća", "Kako došlo tako prošlo, moja Vesna", samo su neki od komentara.

kurir.rs

Bonus video:

02:51

LUNA SE PRETVARA U PREDIVNU MAJKU I OSOBU! Đole Đogani u KONTRA ŠOUU o odnosu sa sinovicom: Jedva čekamo da dobije bebicu, kritikovao sam njeno ponašanje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track