SIN I MUŽ OTKRIO TAJNU IZ KUHINJE: Snajka naučila od suprugove majke da kuva!
Foto: Kurir

majke i snajke

SIN I MUŽ OTKRIO TAJNU IZ KUHINJE: Snajka naučila od suprugove majke da kuva!

Stars -

Ekipa Kurira posetila je dom porodice Kovačević, jednih od učesnika kulinarskog šoua "Majke i snajke", koji se emituje na Kurir televiziji.

Majke i snajke
foto: Kurir

U Rumi, u porodičnoj kući, zatekli su nas osmesi troje razigrane dece i topla atmosfera. U kući ničega ne manjka, a najmanje osmeha i igre.

Na ulazu su nas dočekali supružnici Svetozar i Ana, kao i Svetozareva majka Vera Kovačević. Učešće u emisiji „Majke i snajke", kažu, donelo im je nova prijateljstva, iskustva i ispunjenje želja. Kako nam je snajka Ana ispričala, na njenu inicijativu prijavile su se na takmičenje, iako svekrva Vera prvobitno nije bila oduševljena tom idejom.

- Bilo je jako zanimljivo, pre svega lepo druženje. Upoznali smo nove porodice, sprijateljili smo se i stvarno sam zadovoljna sa celom ekipom koja nas je dočekala na snimanju - rekla je Ana.

- Drago mi je što smo učestvovale. Iako prvo nisam htela, pre neki dan sam baš prokomentarisala da mi malo i nedostaje cela ekipa i atmosfera - rekla je kratko Vera.

Majke i snajke
foto: Kurir

Svetozar nam je otkrio da mu nije bilo lako da pogodi koja je koje jelo spremila.

- Ana je naučila od moje majke da kuva. Slično kuvaju, tako da sam imao jedan promašaj kada je pogađanje bilo u pitanju.

Porodici kuvanje nije samo hobi već i posao, pa tako u svom vlasništvu imaju poslastičarnicu i restoran brze hrane. Suhomesnati proizvodi su neizostavni deo trpeze u njihovom domu. S obzirom na to da su mnogobrojna porodica, Ana nam je otkrila da je su Svetozar i Vera gurmani, dok su ona i svekar za laganiju hranu.

- Imamo poslastičarnicu, pravimo torte i kolače po narudžbini. Ana i Svetozar pomažu kada imaju vremena, ali oni imaju svoj restoran brze hrane, tako da se u našoj porodici svako bavi svojim poslom.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Svetozar i Ana su pre pet godina odlučili da krunišu svoju ljubav brakom. Bili su sigurni da je to pravi korak, iako su se venčali mladi i imali svega 21 i 23 godine. Porodici je bilo neobično, jer je Svetozar kao najmlađi od braće i sestara prvi stupio u brak, ali kako su nam otkrili to je pokrenulo i ostale da se odluče na taj korak.

- Pronašli smo se, slažemo se i naravno tu je ljubav kao pokretač svega. Dogovor je bio da Ana dođe kod nas da živi od samog početka, Vera i ona se slažu i od prvog dana postoji uzajamno poštovanje bez koga naš zajednički život ne bi bio moguć. Sloga je najvažnija.

Ana i Svetozar imaju ćerku i dva sina.

- Teško je vaspitavati decu. Sa godinama idu problemi, ali dosta se bojim škole i mobilnih telefona koji će im biti neophodni - za kraj kaže snajka Ana.

Majke i snajke
foto: Kurir

Kurir.rs/S.Đ.

Bonus video:

00:04

Seka Aleksić otkrila svoje pravo poreklo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track