DEČKO MI NE DOLAZI NA ROĐENDAN, ALI SAM DOBILA POKLON OD NJEGA! Koraćeva otkrila detalje proslave, evo da li joj je bivši ČESTITAO
Foto: Printscreen

gala slavlje

DEČKO MI NE DOLAZI NA ROĐENDAN, ALI SAM DOBILA POKLON OD NJEGA! Koraćeva otkrila detalje proslave, evo da li joj je bivši ČESTITAO

Stars -

Starleta Ana Korać večeras proslavlja 27. rođendan u jednom luksuznoj vili na Dedinju, a sada je otkrila da li će se njen misteriozni novi dečko pojaviti na partiju, progovorila o poklonima, pa potkačila bivšeg dečka Davida Dragojevića.

Ana Korać
foto: Printscreen

- Osećam se kao da se udajem, baš imam tremu, jedva čekam goste. Ne mogu da otkrijem šta sam poželela, nadam se da će mi se uskoro ostvariti. On neće večeras biti ovde, ali biće na video-pozivu, biće tu s nama. Dobila sam poklon od njega, ali ne želim ti da otkrivam. Neću pričati o poklonima... Mnogo mi je žao što Soraja nije ovde s nama večeras, ali proslavićemo mi to, slavićemo više puta - rekla je Ana i otkrila da li joj je David čestitao rođendan.

- Nije mi David čestitao, niti ima potrebe da mi čestita, ta priča je zaboravljena, sve najbolje drugoj strani - rekla je Koraćeva pomalo ljutito, a onda prokomentarisala aktuelna dešavanja u ''Zadruzi'' između Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, sa kojim je imala aferu u prvoj sezoni.

- Nisam pratila, ne pratim ni Maju, ni Janjuša, šta god da kažu, to ostaje unutra - poručila je Koraćeva.

Kurir.rs/I.B/Pink.rs

Bonus video:

00:06

ANA KORAĆ U VATRENOJ KOMBINACIJI SLAVI ROĐENDAN! Starleta izbacila SILIKONSKE grudi, sve puca na njoj!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja