04:15

BILJA I ACA NISU UPALI U FINANSIJSKU KRIZU

KURIR TELEVIZIJA

ZA NJIH NEMA ZIME: Aca Ilić i Bilja Jevtić nisu upali u finansijsku krizu tokom korone, EVO U ČEMU JE TAJNA!

Stars -

Koronavirus najviše je pogodila svet estrade, ali poznati estradni par Aca i Biljana Ilić tvrde da oni nisu imali finansijske probleme zbog pandemije koja je zahvatila čitav svet.

- Nije bilo nekih drastičnijih finansijskih problema. Ne znamo kako će to da zvuči jer ne valja kad kukaš, ali ne valja ni kad se hvališ - rekao je on, a Biljana dodala:

- Mi smo navikli da se uklopimo i kad ima malo i kad ima malo više, ali tako smo naučili da živimo da se prilagodimo situaciji. Kod nas nema aviona, kamiona, živimo jedan normalan život, pa nas tako i nije nešto nastupalo - rekla je pevačica.

Aca Ilić, Biljana Jevtić
foto: Kurir Televizija

Kao i svi i oni jedva čekaju da se ova pandemija završi i da se vratimo normalnom životu i da konačno krenu sa nastupima.

- Neobično mi je, jer se ništa nije dešavalo godinu dana. Ja se nadam da se sada vraćamo u ono normalno stanje koje smo izgubili pre godinu dana - rekla je Biljana, a potom je Aca otkrio kako su proveli dane u karantinu.

Aca Ilić, Biljana Jevtić
foto: Kurir Televizija

- Oko kuće uvek ima posla. Pošto sam ja majstor za dvorište da se pokosi trava, postavi živa ograda, tako smo ubijali vreme dok je bilo lepo vreme, a tokom zime smo gledali serije, filmove, čitali knjige... - rekao je Aca.

Kada smo ih upitali da li je porodica tokom korone uživala u Biljinoj kuhinji ona je samo odmakla rukom i rekla, "Rekla sam im da zaborave na to", a Aca je dodao da su isključivo poručivali hranu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:46

LEPA LUKIĆ U EMISIJI UŽIVO ISPRIČALA BEZOBRAZAN VIC: Era se uhvatio za stomak, svi POPADALI od smeha

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track