ĐORĐE DAVID ŽESTOKO O SADIKU, SADA JE SVE NA PRODUKCIJI! Evo šta član žirija misli o takmičaru koji peva o klanju našeg naroda!
Foto: Printscreen/Prva, Printscreen/Zvezde Granda

šok

ĐORĐE DAVID ŽESTOKO O SADIKU, SADA JE SVE NA PRODUKCIJI! Evo šta član žirija misli o takmičaru koji peva o klanju našeg naroda!

Stars -

Đorđe David smatra da prošlost kandidata koji se takmiče u Zvezdama Granda ne treba da ima veze sa ovim muzičkim šou programom, a to važi i za Sadika Hasanovića koji je pevao o klanju srpskog roda.

Sadik Hasanović
foto: Printskrin/Prva

- Sve što je bilo pre ulaska bilo kog kandidata u takmičenje mene ne zanima. Mi smo tu da ocenjujemo njegov rad talenat i discipolinu. Za Sadika mogu da kažem da je izvanredno talentovano stvorenje, strašno vaspitan dečko koji je na svoje zadatke odgovarao tačno i na vreme. On je neko ko je izuzetno dobar interpretator narodne muzike.

Djordje David
foto: Printscreen/Grand magazin

- Sve ostaklo je na produkciji. Svi imamo prošlost, a ratna vremena na koja se stalno vraćamoi i mi i Hrvati i muslimani u Bosni i Herceghovini, Crnoj Gori, Makediniji samo nas vraća unazad. To je ono što ja imam da izjavim- rekao je David za Kurir.

Kuri.rs/ Lj. S.

Bonus video:

00:14

RUŽA RUPIĆ TEK SMUVALA SEKULU I VEĆ U PROBLEMU: Evo šta joj pevač stalno radi kad su zajedno (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja