NISAM IZGUBILA NEVINOST PRVE BRAČNE NOĆI, GODINAMA SAM NA LUDOM KAMENJU! Goca progovorila o venčanju sa Rašom, pa spomenula ćerku!
Foto: Screenshot, Nemanja Nikolić

bez pardona

NISAM IZGUBILA NEVINOST PRVE BRAČNE NOĆI, GODINAMA SAM NA LUDOM KAMENJU! Goca progovorila o venčanju sa Rašom, pa spomenula ćerku!

Stars -

Pevačica Goca Tržan nedavno se venčala u crkvi sa dugogodišnjim partnerom Rašom Novakovićem kojem je rekla "da" pre šest godina.

- Ja sam na ludom kamenju već godinama. Samo nemojte one floskule ''Zaklela se na večnu ljubav pred Bogom''. Treća bračna noć... Pa svakako nisam izgubila nevinost, ako te to zanima - dodala je pevačica kroz šalu u svom maniru.

Goca Tržan, Raša Novaković
foto: Instagram

Goca je otkrila šta je za nju recept za savršeni brak.

- Savršeni brak je onaj u kome imaš partnera kog prihvataš onakvog kakav jeste, i koji tebe prihvata onakvu kakva jesi, i u tome uživa. Ne postoji ništa savršeno na ovom svetu. Niko od nas nije savršen, ali to i jeste suština... Moj ''savršeni'' brak, i svi mislimo da smo savršeni i da smo uvek u pravu. To i jeste suština života, da zavolimo ljude onakve kakvi su - kaže Tržanova.

Goca Tržan
foto: Printscreen

Njna naslednica Lena koju je dobila sa Ivanom Marinkovićem, svoje roditelje od malena gleda na ekranima, ali u retkim prilikama se odluči na ovakav vid eksponiranja.

- Trudimo se da Lenu snimamo samo onda kada ona želi da se snima i samo na teme na koje ona želi da se snima. Kada snimamo ona često nije tu, jer ne voli kamere, ne želi da bude javna ličnost - rekla je Tržan za "Premijeru".

Goca Tržan
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:38

GOCA TRŽAN I RAŠA SE VENČALI U CEKVI: Pred Bogom se zarekli na večnu ljubav

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja