CECA NAPRAVILA SPEKTAKL U CRNOJ GORI! Ražnatovićka ređala hitove, a brutalnim stajlingom ZAPALILA MASU! (FOTO)
Foto: Martin Krivokapić

GRMI

CECA NAPRAVILA SPEKTAKL U CRNOJ GORI! Ražnatovićka ređala hitove, a brutalnim stajlingom ZAPALILA MASU! (FOTO)

Stars -

Kako je publika navikla, pravi spektal i sjajan nastup u jednom crnogorskom klubu upotpunila je jedna od najvećih zvezda, Ceca Ražnatović.

Emocija koju ova zvezda nosi sa sobom u svakoj otpevanoj pesmi je jedinstvena i dokazala je da je veliki mag u prenošenju ljubavi koju oseća prema svojim vernim fanovima.

Ceca Ražnatović, nastup
foto: Martin Krivokapić

Pred publikom se pojavila u elegantnom kombinaciji sa belim pantalonama i šljokičavom bluzom. Na binu je izašla uz vrisku mase koja je jedva čekala da počne njen nastup.

Ređali su se hitovi jedan za drugim, a u publici je pratio nastup i njen dečko Bogdan Srejović sa kojim je napustila najveću dvoranu na otvorenom. U četiri sata ujutru Ceca je bez problema odgovara na pitanje novinara.

- U skladu sa zatvaranjem sezone koncert je bio savršen - rekla je Ceca.

Više od pola godinu dana je u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem, ali o ljubavnom životu ne voli često da govori, a sada je objasnila po kom principu bira ljude koji će provoditi vreme.

- Ne verujem u ono suprotnosti se privlače, ne, isti se privlače. Dokazano je hiljadu puta kada je reč o prijateljima i partneristvima. Prosto morate da imate osobu sa kojom se razumete i ima ista interesovanja kao vi, onda nemate razloga za preprike, već uživate u tom odnosu - ispričala je folk diva.

1 / 6 Foto: Martin Krivokapić

Kurir.rs

Bonus video:

00:13

CECA SA DEČKOM OTPUTOVALA NA MORE! Bogdan POKAZAO kako uživa sa DEVOJKOM, osmeh ne skida sa lica, sve mu je POTAMAN! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja