DECA POZNATIH U SUKOBU SA ZAKONOM! Ubistva, tuče, droga: Evo zašto su hapšeni Mandićev i Sakićev sin, Laća Radulović, Šijanovi...
Foto: Nemanja Nikolić, Shutterstock/Fer Gregory, Zorana Jevtić, Printscreen

obrukali roditelje

DECA POZNATIH U SUKOBU SA ZAKONOM! Ubistva, tuče, droga: Evo zašto su hapšeni Mandićev i Sakićev sin, Laća Radulović, Šijanovi...

Stars -

Mnoga deca naših poznatih ličnosti proslavila su se tako što su osvanula kao glavna vest u medijima, ali u - crnoj hronici. Ubistva, krađe, droga, tuče... samo su deo krivičnih dela zbog kojih su mnogi od njih završili iza rešetaka.

Pored sina Snežane Đurišić - Marka Gvozdenovića, još mnogo njih je imalo problema sa zakonom, kao što su deca Olivera Mandića, Marine Tucaković i Fute Radulovića, Sinana Sakića i drugih.

0315024483, hapšenje, lisice
foto: Profimedia

Sin pevača Olivera Mandića - Darijan Mandić, bio je uhapšen u julu prošle godine, nakon što je napao policajce koji su došli po pozivu njegove majke Mirjane zbog nasilja u porodici. Posle saslušanja u Drugom osnovnom tužilaštvu je pušten na slobodu. Nekoliko meseci nakon toga, optužen je i za uznemiravanje svoje supruge.

Oliver Mandić, Darijan Mandić
foto: Nemanja Nikolić, Twitter

Kako su tada mediji preneli, on se oko 16 časova posvađao sa majkom Mirjanom sa kojom živi na Voždovcu, a potom je i fizički napao. Ona je pozvala policiju, jer je Darijan, prema njenim rečima, bio sve agresivniji, a kada je došla policija, napao je i njih. Njemu je izrečena mera zabrane prilaska i komunikacije sa majkom, jer ovo nije prvi slučaj nasilja u porodici.

Milan Laća Radulović
foto: Printscreen Youtube

Milan Radulović, sin tekstopisca Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, hapšen je više puta, a razlog za njegova krivična dela je, kako se već godinama navodi u medijima, droga.

Rašid Sakić
foto: MUP Srbije, Zorana Jevtić

Rašid Sakić, sin preminulog pevača Sinana Sakića, takođe je hapšen više puta. U Loznici je pretukao i opljačkao jednog krojača. Sinanov najstariji sin je privođen još kao maloletnik i to zbog nasilničkog ponašanja, nanošenja teških povreda, napada, pokušaja ubistva i iznude. “Karijeru” je nastavio i kada je napunio 18 godina. U akciji “Sablja” priveden je i to pod sumnjom da je “jedan od šefova” organizovanog kriminala u Loznici.

Prošle godine je izašao iz zatvora nakon što je odležao 12-godišnju kaznu zbog ubistva Dragoljuba Despotovića i pokušaja likvidacije Radomira Lazića, kao i posedovanja droge, 22. maja 2002. godine u Loznici. Krajem avgusta ove godine, priveden je na izdržavanje kazne od tri godine za razbojništvo.

Vukašin Šijan, Zoran Šijan
foto: Privatna Arhiva

Sinovi Zorana Šijana, Mirko i Vukašin, takođe su dobro poznati policiji.

Vukašin je hapšen zbog pucnjave na Novom Beogradu, a Mirko, inače i sin pevačice Goce Božinovske privođen je zbog bahate vožnje i saobraćajnih prekršaja, bodenja nožem, tuča, kokaina…

Mirko Šijan
foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/E.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track