POČELA JE I ŠAVIJA DA SE SKIDA ZA PARE: Modna kreatorka prešla u OPASNE VODE, golišave snimke sad PRODAJE na internetu! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

UGRADILA SILIKONE I POKRENULA NOVI BIZNIS

POČELA JE I ŠAVIJA DA SE SKIDA ZA PARE: Modna kreatorka prešla u OPASNE VODE, golišave snimke sad PRODAJE na internetu! (FOTO)

Stars -

Nataša Šavija pridružila se ekipi domaćih lepotica koje za "malu mesečnu nadoknadu" objavljuju svoje golišave slike i snimke na platformi za odrasle.

Modna kreatorka i starleta je pre nekoliko nedelja najavljivala pratiocima na Instagramu da će otvoriti nalog, a kada je to učinila, zatrpala je stori golišavim skrinšotovima iz klipova za odrasle koje mogu pogledati samo oni koji plate.

Na slikama se vidi Nataša u svim pozama, sa i bez donjeg veša.

Nataša Šavija
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Nataša je nedavno ugradila i silikone u grudi što nije sakrila od svojih pratilaca.

"Sada sam prvi put radila grudi, iako su svi mislili da sam imala već silikone, ali ja sam to znala dobro da “nabudžim” push up grudnjacima i umecima. Nisam preterala naravno, volim taj svoj prirodan izgled koji negujem, pa je i veličina u skladu sa tim. Vrlo sam malo korigovala nos, isto nešto što mi je smetalo, kao i malo podigla obrve nitima, a ta intervencija je kao kad odete na kozmetički tretman. Prosto volim da radim na sebi u svakom smislu, pa i u ovom, ali naravno sve sa merom i dobrim proračunom", rekla je Šavija nedavno.

Nataša Šavija
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:12

ŠAVIJA PRODAJE PARČE MATERIJALA SA SREDNJIM PRSTOM ZA 10.000 DINARA: Bivša rijaliti zvezda izazvala opšti BES! Ljudi u ŠOKU! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track