KUPIO SAM NEKRETNINU OD 100 KVADRATA U KEŠU! Bivši rijaliti učesnik pohvalio se novim LUKSUZNIM domom, a evo GDE ŽIVI!
Foto: Printscreen/Instagram

TIN MLIVIĆ SE SKUĆIO

KUPIO SAM NEKRETNINU OD 100 KVADRATA U KEŠU! Bivši rijaliti učesnik pohvalio se novim LUKSUZNIM domom, a evo GDE ŽIVI!

Stars -

Bivši rijaliti učesnik Tin Mlivić otkrio je detalje o kupovini svoje prve nekretnine.

Tin se preselio u Hamburg i započeo novi život. Zaposlio se u jednoj bolnici, nemački jezik savladao u samo tri meseca, a svaki slobodni trenutak koristi za uživanje u skupocenim restoranima i popularnim noćnim klubovima.

Ovoga puta, pak, ambiciozni Tin zaista ima razloga za slavlje s obzirom na to da je danas kupio svoju prvu nekretninu. I to ni manje ni više nego, kaže nam Mlivić, stan od vrtoglavih 100 kvadratnih metara u centru Hamburga.

- Veoma sam sretan s obzirom na to da sam sa samo 23 godine ostvario svoj san. Kupio sam prvu nekretninu i zaista je to veoma lep osećaj. Stan ima 100 kvadrata i veliku terasu. Nalazi se u jako dobrom delu Hamburga. Naravno, cena nekretnina u Nemačkoj su neuporedivo veće nego u Hrvatskoj, ali je i standard drugačiji - rekao je ponosni Tin koji nestrpljivo čeka trenutak kada će krenuti s uređenjem svog luksuznog stana.

Tin Mlivić
foto: Kurir Televizija

Na pitanje kako je platio luksuznu nekretninu u centru Hamburga, a bivši rijaliti učesnik bez dlake na jeziku je odgovara:

- U kešu sam kupio stan, Vredno radim, napredujem i obrazujem se, a trud i rad se uvijek isplate.

Kurir.rs/RTL.hr

Bonus video:

07:48

KAKAV JE FRAJER SADA! RIJALITI UČESNIK NAPRAVIO NEVIĐENU TRANSFORMACIJU! Usudio se na OPASNU operaciju, pa promenio LIČNI OPIS!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track