LUNA NA JAKIM LEKOVIMA! Đoganijeva muku muči zbog OVOGA: Puca joj koža, stvaraju se KRASTE, potrebno je strpljenje!
Foto: Ana Paunković, Printscreen/Instagram

NIJE JOJ SVEJEDNO

LUNA NA JAKIM LEKOVIMA! Đoganijeva muku muči zbog OVOGA: Puca joj koža, stvaraju se KRASTE, potrebno je strpljenje!

Stars -

Luna Đogani godinama se bori sa aknama i bubuljicama, pa je po preporuci lekara pre dva meseca počela da uzima terapiju koja će joj pomoći u rešavanju ovog problema. Rezultati su već vidljivi, ali su se ipak pojavile komplikacije koje lek može da izazove.

Luna Đogani
foto: Printskrin/Instagram

- Lek je baš jak. Dobar je, odlične rezultate daje, ali ima i neke propratne efekte. Pa, kao i svi lekovi, jedno leči, a na drugom mestu pravi problem. Ovaj po svom sastavu udara na želudac, pa su tu mogući problemi, a oporavak kože je svakako izvestan kad se prekine terapija. Dok se lek uzima, javlja se sušenje i pucanje kože, stvaraju se krastice, ali posle prestanka terapije, dobrom negom, melemima i preparatima sve se to dovede u red. Samo je potrebno strpljenje - rekao je izvor za "Svet".

Ovim povodom nedavno se oglasila i sama Luna.

- Već dva meseca pijem ozbiljan lek za akne. Dosta je jak i njegovo dejstvo suši celo telo. Osim ruku i lica i usne su mi popucale. Suve su i imam ranice, ali su mi objasnili da je takva reakcija normalna. Pridržavam se saveta stručnih lica i verujem da će sve biti na kraju kako treba - rekla je nekadašnja rijaliti učesnica.

Luna Đogani
foto: Ana Paunković, Printscreen/Instagram

Kurir.rs/S.M./Svet

Bonus video:

00:01

SUŠI MI SE CELO TELO! LUNA ĐOGANI ZABRINULA SVE FOTKAMA RANA NA USNAMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track