08:04

NIJE SVE KAO ŠTO IZGLEDA: Moćan vokal oduševio Srbiju, a mnogi su u ZABLUDI sa godištem i imenom Zorje Pajić

NIJE SVE KAO ŠTO IZGLEDA: Moćan vokal oduševio Srbiju, a mnogi su u ZABLUDI sa godištem i imenom Zorje Pajić

Stars -

Zorja Pajić oduševila je Srbiju pevanjem u Knez Mihajlovoj, i muzičkim takmičenjem. Ipak, mnogi kada čuju njeno pravo ime, ne znaju o kome je zapravo reč.

- Zorja je moje umetničko ime po boginji iz slovenske mitologije. Od nje potiče i moje ime Zorica. Nekako sam se povezala i sa likom te boginje i sa imenom, pa sam preuzela da bude karakteristično i pamtljivo. Joksimović je moje devojačko prezime, a Pajić udato - objasnila je Zorja u "Redakciji".

Zorja je navela da nema omiljenju pesmu, već da sve žanrove rado peva. Ali, omiljena pevačica po pevačkom senzibilitetu joj je Marija Šerifović.

- Marija Šerifović je najpribližnija mom pevačkom senzibilitetu. Ona peva različite žanrove. Mislim da nam se sviđa ista vrsta muzike - navela je Zorja.

Zorja Pajić
foto: Kurir televizija

Pevačica je ranijih godina pevala na beogradskim i novosadskim ulicama.

- Uvek se osećam prijatno u Knez Mihajlovoj, ima tu mnogo dobrih ljudi koje sam upoznala i koje ću pamtiti, mnogo sjajnih umetnika. Rado se sećam ulice jer sam na njoj mnogo naučila. Ona je bila škola i za moje muzičko umeće i za životno iskustvo. Sigurno ću se u budućnosti vratiti nekada da zapevam tamo za moju publiku koja je odatle potekla - otkrila je Zorja.

Zorica Joksimović rođena je u Beogradu 1996. godine, gde je završila fakultet muzičkih umetnosti, smer violina.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

(Kurir.rs)

Bonus video:

07:37

UČEŠĆE NA EVROVIZIJI: Zorja se oglasila iz Nemačke, otkrila novosti o projektima i NOVOJ PESMI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track