ODGOVOR NA OBJAVLJENU INFORMACIJU
Foto: Zorana Jevtić

ODGOVOR NA OBJAVLJENU INFORMACIJU

Stars -

Advokat Dragoslav Trninić, pravni zastupnik Dragana Stojkovića, poslao je "odgovor na objavljenu neistinitu informaciju":

- Apsolutno je neistinita i krajnje neprimerena sadržina novinskog teksta objavljenog na portalu "KURIR-STARS" dana 19.10.2021. godine, pod naslovom ,"KUMA SE ČUDNO PONAŠA, U BRAKU IM NEŠTO NE ŠTIMA! Bosanac KUMA odveo u stan gde mu je žena bila sa švalerom, nastao HAOS. Objavljujući krajnje neutemeljen senzacionalistički naslov i tekst pun neosnovanih, neproverenih i netačnih informacija koje ukazuju da je Dragan Stojković razveo kumove, na najgrublji mogući nacin ste povredili njegov profesionalni ugled, njegovu čast i doveli u zabludu vaše čitaoce, bez bilo kakvog razumnog razloga i povoda.

Zahtevam od Vas da se, kada je u pitanju Dragan Stojković, momentalno prestane sa iznošenjem neistina koje objektivno povređuju njegovu cast i profesionalni ugled, kao i da se ubuduće neizostavno uzdržite od objavljivanja neproverenih informacija koje povređuju njegova osnovana prava i interese.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track