01:00

LJUBAV JE LJUBAV, MA NA KOM KONTINENTU DA SE NALAZITE! Aco Pejović zapalio masu, na koncert pevača došli iz svih krajeva Amerike!

proveli se dobro

LJUBAV JE LJUBAV, MA NA KOM KONTINENTU DA SE NALAZITE! Aco Pejović zapalio masu, na koncert pevača došli iz svih krajeva Amerike!

Stars -

Nastupima u Atlanti, a zatim u Čikagu, Aco Pejović započeo je svoju mini turneju po Americi i već na samom početku oborio jedan rekord.

Naime, cuvena dvorana "Compass Arena" u Čikagu bila je pretesna da primi sve obožavaoce Ace Pejovica, buduci da su na koncert srpskog pevača došli iz svih krajeva Amerike.

Aco Pejović
foto: Privatna arhiva

Dve ipo hiljade ljudi, što je rekord kada je rec o posećenosti ove dvorana, horski su pevali sve hitove našeg pevaca, a on nije ni pokušavao da sakrije sreću zbog spektakularnog dočeka i nastupa u Cikagu:

"Jednom sam rekao i iza toga stojim, ljubav je ljubav, ma na kom kontinentu da se nalazite. Cikago je grad u kome živi mnogo naših ljudi, presrećan sam što su došli u ovolikom broju, jer znam da smo se svi osećali kao kod kuce. I oni sa mnom, i ja sa njima", rekao je Pejović, dodajući da se raduje svim gradovima u Americi u kojima ima zakazane koncerte, ali da je zbog nastupa za doček Nove godine, koji ima u Beogradu, primoran da preko okeana boravi kraće nego što je navikao.

"Ljubav je ljubav, ma na kom kontinentu da se nalazite!", rekao je on.

Aco Pejović
foto: Kurir televizija

Kurir.rs

Bonus video:

03:33

ACO PEJOVIĆ SPREMA NOVOGODIŠNJI SPEKTAKL! Karte već rasprodao, otkrio kojom pesmom će započeti nastup

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja