01:48

Nataša Bekvalac o Mileni Radulovću Jutarnjem programu Kurir televizije

Iskreno o svemu

NIKAD JAČA PODRŠKA OD NATAŠE BEKVALAC: Volela bih da me glumi Milena Radulović u filmu! MNOGO SAM SE POTRESLA POSLE TOGA

Stars -

Nataša Bekvalac važi za nekoga ko se ne libi da kaže ono šta misli. Tako je i ovoga puta Bekvalčeva iskreno govorila o svemu u Jutarnjem Programu Kurir televizije.

Na pitanje voditeljke da kada bi se snimao film o njenom živou, Nataša kaže da bi volela da je glumi Milena Radulović.

Nataša Bekvalac
foto: Kurir Televizija

- Ne postoji žanr koji bi mogao, da popričam sa rediteljem, to bi svakako i komedija mogla odlična da bude. Mogla bi da bude i vrhunska drama i triler i akcija. Ne bih volela da igram samu sebe - rekla je Nataša Bekvalac.

Bekvalčeva je dodala da bi volela da je glumi Milena Radulović, a onda se pevačica i osvrnula na slučaj glumice.

- Volela bih da me glumi Milena Radulović. Svaka žena je ispratila slučaj Milene Radulović - rekla je Bekvalčeva i dodala na konstataciju voditeljke Anastasije da Milena nije očekivala toliku podršku, da je "nama je u kodu, ženama u Srbiji, da si stalno potlačen, da ništa ne očekuješ".

Nataša Bekvalac
foto: Kurir Televizija

Onda je Nataša Bekvalac iskreno progovorila o ženama u Srbiji.

- Pre neki dan sam gledala film "Nečista krv" Dragana Bjelogrlića, i baš sam se potresla. Stvarno sam se potresla. Shvatila sam da nam teče to "ćuti, trpi, najvažnije je ovo, najvažnije je ono". Jesam revolucionarka - dodala je Nataša Bekvalac.

Nataša Bekvalac
foto: Kurir Televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track