BOGDANOVA ĆERKA JE MOJA ĆERKA I ZOVE ME PAPA Saša Kovačević progovorio o tajnom venčanju s MISICOM, varanju i operacijama nosa
Foto: ATAIMAGES

BOGDANOVA ĆERKA JE MOJA ĆERKA I ZOVE ME PAPA Saša Kovačević progovorio o tajnom venčanju s MISICOM, varanju i operacijama nosa

Stars -

Pevač Saša Kovačević uveliko planira svadbu sa bivšom misicom Zoranom Tasovac.

On je sa njom pet godina u vezi, dok je javnosti poznato da je ona bivša izabranica Bogdana Srejovića, dojučerašnjeg dečka pevačice Cece Ražnatović.

Bogdan Srejović, Svetlana Cecca Ražnatović, Svetlana Ražnatović, Ceca Ražnatović, raskid
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

- Zorana i ja živimo kao da smo u braku. Venčanje će nam biti intimno, na egzotičnoj lokaciji daleko od Srbije. Papir mi nije bitan, ali planiram da se oženim svakako - naveo je Saša za "Informer".

- Iskra je moja ćerka, tako je doživljavam od prvog trenutka. Nisam joj biološki otac, ali je zovem svojim detetom. I sutra kad budem imao biološko, Iskra će biti moje prvo dete. Može da me zove kako poželi, ali je izabrala da budem njen "papa" - kazao je pevač, koji je priznao da u prošlosti nije bio veran partnerkama.

- Prva ozbiljna veza mi je bila sa Ivonom. Znala je da nisam cvećka i da joj nisam veran, ali me je trpela. Imao sam emocije prema njoj, ali sam bio još mlad i željan izlazaka - navodi Saša, te priznaje da je dva puta operisao nos.

- Od 16. godine imam problem sa alergijama. U 21. godini sam imao prvu operaciju nosa. To mi nije rešilo problem, pa sam morao ponovo na intervenciju u Tursku - priznao je Kovačević za pomenut medij.

Saša Kovačević, Zorana Tasovac, Bogdan Srejović, Ceca Ražnatović
foto: Printscreen/Instagram

kurir.ra/informer.rs

Bonus video:

01:37

ČOLA I SAŠA MATIĆ PEVALI ZAJEDNO: Goste na slavlju ostavili BEZ DAHA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track