NIJE SAMO ZVEZDA GRANDA PRETUČENA NA OVOM MESTU: Marina BRUTALNO pretukli palicama, a njemu su tu KAMENOM smrskali glavu
Foto: Kurir, Printscreen/Instagram

strašno

NIJE SAMO ZVEZDA GRANDA PRETUČENA NA OVOM MESTU: Marina BRUTALNO pretukli palicama, a njemu su tu KAMENOM smrskali glavu

Stars -

Nekadašnja učesnica programa "Zvezde Granda“ pevačica Marina Radosavljević pretučena je u nedelju, oko 19 časova i 30 minuta u Vrnjačkoj Banji, a kako Kurir nezvanično saznaje, slučaj se dogodio ispred istog lokala gde je pretprošle nedelje zverski prebijen mladić A. A.

- Ovo je već druga zamalo kobna tuča koja se dogodila ispred novootvorenog lokala u ovoj banji. Pevačica je u njemu u nedelju trebalo da nastupi, a pretprošle subote na istom mestu dogodilo se brutalno prebijanje mladića A. A. koji je završio na aparatima u Kliničkom centru Kragujevac - kaže izvor Kurira iz Vrnjačke Banje.

Kako je pevačica napisala u svom postu na Fejsbuku, nju su u nedelju napala dvojica maskiranih muškaraca, koji su je, nakon što se parkirala ispred ovog lokala u kom je trebalo da ima nastup, isprskali suzavcem, oborili na zemlju i udarali pendrekom.

- Stanovnici Vrnjačke Banje šokirani su ovim događajima, jer napadač koji je sa grupom svojih prijatelja pretukao mladića A. A. i dalje se nalazi u bekstvu, a evo, dogodilo se još jedno prebijanje. Ne mogu da tvrdim da sve to ima veze sa napadom na pevačicu ili sa ovim lokalom, ali je javnost u ovom mestu više nego uznemirena - dodaje izvor Kurira.

U kraljevačkoj policiji Kuriru je rečeno da se intenzivno radi na rasvetljavanju svih činjenica vezanih za napad na pevačicu Marinu Radosavljević i da se traga za napadačima. Nezvanično, za sada je isključena mogućnost da se radi o istoj grupi siledžija koja je pretukla vrnjačkog mladića.

Podsećanja radi, mladić A. A. (29) iz Vrnjačke Banje brutalno je pretučen 19. februara ispred istog lokala gde je u nedelju napadnuta pevačica. On je u pomenutom lokalu tada slavio rođendan, a onda ga je jedan mladić pozvao da izađe napolje, gde su ga sačekala sedmorica nasilnika i zverski ga pretukla, udarajući ga i kamenom u glavu, usled čega mu je smrskana lobanja. Mladić Z. M. (21) koji je izazvao ovaj incident i dalje se nalazi u bekstvu i kraljevačka policija traga za njim.

Vrnjacka Banja
foto: Kurir, Privatna Arhiva

kurir.rs/J. S.

Bonus video:

01:29

Tuča Davora i Svena u Baru! Pogledajte šta se sve desilo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track