JASNA ŠEKARIĆ ĆERKU NE PUŠTA SAMU NI DO PEKARE! Posle skandala sa Egipćaninom ne odvaja se od Lee, a evo šta rade
Foto: Starsportphoto, Privatna Arhiva, Instagram

Ne pušta je iz vida

JASNA ŠEKARIĆ ĆERKU NE PUŠTA SAMU NI DO PEKARE! Posle skandala sa Egipćaninom ne odvaja se od Lee, a evo šta rade

Stars -

Svetska prvakinja u streljaštvu Jasna Šekarić nedavno se našla u centru skandala, kada ju je Sajed Abubakar optužio da mu je kidnapovala dete. Naime, Jasnina naslednica Lea pre četiri meseca dobila je bebu sa Egipćaninom i bez njegovog znanja dovela ju je u Srbiju. Tada je i počela agonija slavne sportistkinje, koja se po savetu svog advokata potpuno povukla iz javnosti.

Lea Šekarić, Sajed Abubakr, Jasna Šekarić
foto: Instagram, Kurir

Šekarićeve su se nedeljama krile u svom stanu na Novom Beogradu, a kako prenosi pomenuti portal sada su prvi put viđene zajedno.

- Jasna i Lea su popile kafu u restoranu u blizini njihove zgrade. Tamo su se zadržale oko pola sata, a onda su otišle da kupe doručak. Video sam da su htele da uđu u prodavnicu organske hrane, ali ona nije radila. Otišle su onda u pekaru i posle nekoliko minuta izašle sa punom kesom - priča izvor koji se zatekao na licu mesta.

Jasna Šekarić, Lea Šekarić
foto: Printscreen/Instagram

Zet tražio pare

Čuvena sportistkinja i bivša učesnica "Zadruge" suočavaju se sa teškim optužbama Egipćanina. Sajed Abubakar tvrdi da mu Lea i njena majka duguju čak 75.000 evra (?!).

- Rekao sam im da mi pošalju 75.000 evra jer sam za godinu i po dana toliko potrošio na Leu. Kada je ostala trudna, prestao sam da radim i izgubio sam svoju kompaniju i sav novac. Zato sam joj tražio pare, a ona je odvela našu ćerku u Srbiju, a mene blokirala na telefonu - ispričao je Abubakar.

Podsetimo, Jasnina naslednica Lea pre četiri meseca dobila je bebu sa Egipćaninom i bez njegovog znanja dovela ju je u Srbiju.

Sajed Abubakr, Mado King, Lea Šekarić, Jasna Šekarić
foto: Privatna Arhiva

Jasna: Situacija je komplikovana

Jasna Šekarić ne želi da komentariše optužbe zeta Egipćanina da je kidnapovala svoju unuku Sofi. - Ne bih o tome, molim vas da me razumete. Situacija je veoma komplikovana - bilo je sve što nam je Šekarićeva rekla kada smo je pozvali.

Jasna Šekarić
foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs/informer

Bonus video:

32:34

DARKO JE IZJEDNAČIO REZULTAT! Borba za 30.000 evra se nastavlja - (EP 77 DEO2)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track