SANJU STANKOVIĆ POVEZUJU SA ELITNOM PROSTITUCIJOM: A ona sad otkriva kako ju je DEČKO smuvao! MOŽE DA SE VIĐA KO KAKO S KIM HOĆE
Foto: Printscreen/Pink TV

otvoren odnos

SANJU STANKOVIĆ POVEZUJU SA ELITNOM PROSTITUCIJOM: A ona sad otkriva kako ju je DEČKO smuvao! MOŽE DA SE VIĐA KO KAKO S KIM HOĆE

Stars -

Rijaliti učesnica Sanja Stanković ponovo se našla u centru skandala u vezi sa prostitucijom. Naime, navodno je uhapšena u velikoj akciji policije u Beogradu u kojoj je uhapšeno 29 osoba, a koje se sumnjiče da imaju veze s elitnom prostitucijom. Međutim, Stankovićeva je ovu vest demantovala.

- Poludela sam, dobila sam nervni slom zbog gluposti! Kako sam mogla da budem uhapšena, proslavila mamin rođendan, bila u Švajcarskoj, spa centar, sve stigla, krenula kući... Svi me pitaju da li je istina, juče ujutru u Cirihu, od juče u drugoj državi, avion u 7:15, nisam uhapšena zbog prostitucije - govorila je Sanja u lajvu na Instagramu, spomenuvši i dečka, koji se samo nasmejao na ovu informaciju.

Stankovićeva je u Magazinu in otkrila kako su počeli da se zabavljaju.

- Moja sadašnja veza, taj dečko mi nije prišao sa pričom: "Hej, bićemo u kombinaciji", već me je odmah poljubio, odmah smatra da smo mi u vezi - priznala je Stankovićeva, a voditeljku je odmah zanimalo da joj objasni šta je to kombinacija.

- Pa to, veza bez obaveza, da može da se viđa ko kako s kim hoće - poentirala je bivša učesnica "Zadruge"!

Sanja Stanković
foto: Printscreen/Pink TV

kurir.rs

Bonus video:

00:43

JEDVA SAM STIGLA DO BOLNICE, PALA SAM U NESVEST! Sanja Stanković završila na INFUZIJI, otkrila šta joj se desilo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track